«Ο Χουάντσο επιστρέφει στη Μαδρίτη, η μεταγραφή της Ρεάλ που μπορούσε να γίνει, αλλά δεν έγινε»

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

InTime

«Ο Χουάντσο επιστρέφει στη Μαδρίτη, η μεταγραφή της Ρεάλ που μπορούσε να γίνει, αλλά δεν έγινε»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 20:30 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 17.10.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης για χρόνια είχε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην ατζέντα της, όμως η επιστροφή του στην Ευρώπη έγινε για τον Παναθηναϊκό Aktor.

Ο Παναθηναϊκός Aktor ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι του στην πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν. Οι «πράσινοι» έχουν μία ακόμη εκτός έδρας αποστολή και μετά την ήττα από την Παρί στη Γαλλία, έχουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά τους, καθώς αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Στην πατρίδα του επιστρέφει και ένας πρώην NBAer της ομάδας. Ο λόγος φυσικά για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος μετά από μία πολυετή θητεία στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πέρσι το καλοκαίρι αποφάσισε να γίνει και πάλι κάτοικος Ευρώπης. Τα ισπανικά μάτια είχαν πέσει πάνω του.

Η Μπαρτσελόνα από τη μία, ήθελε να τον υπογράψει για να έχει και τα δύο αδέρφια Ερνανγκόμεθ. Από την άλλη ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, μία ομάδα που είχε για πολλά χρόνια στην ατζέντα της τον Ισπανό φόργουορντ. Είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ομάδας και σε περίπτωση επιστροφής του στην Ευρώπη τον «γλυκοκοιτούσε».

Η «μουρμούρα» στην Μαδρίτη και οι δύο απουσίες της Ρεάλ για το ματς με τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

13:18 - 17.10.2024

Η «μουρμούρα» στην Μαδρίτη και οι δύο απουσίες της Ρεάλ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

O Φακούντο Καμπάτσο επιστρέφει από την τιμωρία του στο ματς με τον Παναθηναϊκό (Πέμπτη 17/10, 21:45), αλλά ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, έχει να διαχειριστεί, πέραν από τα ζητήματα ψυχολογίας από τις συνεχόμενες ήττες και δύο απουσίες: Του Αντρές Φελίζ και του Ουσμάν Γκαρούμπα.

Παρά το όποιο ενδιαφέρον από τη «βασίλισσα», ο Χουάντσο έγινε κάτοικος Ελλάδας, καθώς φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Aktor. Μία επιλογή που κρίνοντας από το αποτέλεσμα, ήταν σωστή για τον ίδιο, μιας και έγινε πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης την πρώτη του χρονιά στην ομάδα.

Το καλοκαίρι με τις αποχωρήσεις που γίνανε στη Ρεάλ Μαδρίτης, το όνομα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ακούστηκε και πάλι για τους Ισπανούς σύμφωνα με την «AS», όμως δεν υπήρξαν εξελίξεις. Παρά την ενίσχυση του Παναθηναϊκού Aktor στους ψηλούς, ο Εργκίν Αταμάν ήταν ξεκάθαρος στο πόσο πιστεύει στο ταλέντο του Ερνανγκόμεθ.

Από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, έχει ξεχωρίσει με την απόδοσή του. Ο Ισπανός δείχνει εδώ και μήνες ότι έχει συνηθίσει τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού και φαίνεται έτοιμος να κάνει τη διαφορά στην ομάδα του. Μπορεί μία επιστροφή στην πατρίδα του να φαινόταν δελεαστική, αλλά ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην Αθήνα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι κανονικά διαθέσιμος και προφανώς είναι ικανός να βάλει δύσκολα στους ψηλούς των Μαδριλένων.