Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκανε διπλό ρεκόρ καριέρας στη EuroLeague παρά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μαδρίτη

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκανε διπλό ρεκόρ καριέρας στη EuroLeague παρά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μαδρίτη

Ευτυχία Οικονομίδου 00:22 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:30 - 18.10.2024

Μία απίστευτη παράσταση έδωσε ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ στην εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς όμως να καταφέρνει να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Απογοητευτική ήταν η πρώτη διαβολοβδομάδα της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς δυο μέρες μετά την ήττα-σοκ στο Παρίσι, οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν τα κατάφεραν ούτε στη Μαδρίτη, στο rematch του περσινού τελικού του Final Four της EuroLeague, γνωρίζοντας την ήττα με 90-86 από την προβληματική μέχρι τώρα Ρεάλ.

Η Ρεάλ υποδέχτηκε τους «πράσινους» κι ενώ είναι γεγονός πως δεν έχει ξεκινήσει με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν, στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να βάλει δύσκολα από νωρίς στην αναμέτρηση και να οδηγηθεί μαεστρικά προς τη νίκη.

Ο παίκτης, όμως, που κρατούσε.. ζωντανό τον Παναθηναϊκό AKTOR ήταν ο προερχόμενος από τον πάγκο, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός φόργουορντ σταμάτησε στο ματς με 16 πόντους και 4/5 τρίποντα κάνοντας διπλό ρεκόρ καριέρας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Συγκεκριμένα, ο Χουάντσο με τους 16 πόντους που σκόραρε ξεπέρασε τους 14 που ήταν η μέχρι τώρα καλύτερή του επίδοση, που είχε πετύχει στο Μόναχο επί της Μπάγερν την περσινή σεζόν, ενώ το ίδιο συνέβη και με τα τέσσερα εύστοχα τρίποντά του, που αποτελεί κι αυτό προσωπικό ρεκόρ. Μάλιστα, ο Ερνανγκόμεθ ήταν αλάνθαστος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.