Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμπιστεύεται τον Νίκολα Γιόκιτς: «Πέρσι μου έδωσε κάποιες συμβουλές και τις μετέφερα στους παίκτες μου»
i

© Intime

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμπιστεύεται τον Νίκολα Γιόκιτς: «Πέρσι μου έδωσε κάποιες συμβουλές και τις μετέφερα στους παίκτες μου»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:08 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 14.08.2024

Λίγο πριν έρθει στην Αθήνα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε μία επικοινωνία που είχε με τον Νίκολα Γιόκιτς και τις συμβουλές του πρωταθλητή ΝΒΑ για κάποιες λεπτομέρειες του παιχνιδιού της Παρτίζαν. Ο «Ζοτς» τις μετέφερε στους παίκτες του και τους είπε πως «πρέπει να εμπιστεύεστε ανθρώπους σαν τον Νίκολα».

Προετοιμάζει εντατικά την ομάδα για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις και προτού μπει στο πρόγραμμα της Παρτίζαν το εγχώριο πρωτάθλημα και κυρίως η Euroleague, o Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του το τετραήμερο από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν: Το SuperCup, σε μία διοργάνωση που θα λάβουν μέρος η Τσεντεβίτα, η Ιγκοκέα, η Μέγκα, η Μπουντούτσνοστ, η Ζαντάρ, η FMP, η Ντέρμπι, αλλά όχι ο Ερυθρός Αστέρας

Ακολούθως η ομάδα του Βελιγραδίου θα έρθει την Αθήνα για να λάβει μέρος στο 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά προς το παρόν ο «Ζοτς» επικεντρώνεται στο πρόγραμμα των προπονήσεων. 

Ταυτόχρονα θυμήθηκε πως «πέρσι είδα τον Νίκολα Γιόκιτς τον καιρό που προετοιμαζόταν με την εθνική ομάδα και εμείς παράλληλα είχαμε ξεκινήσει προπονήσεις με την Παρτίζαν. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για λίγο, κυρίως για μπάσκετ»

Η Παρτίζαν ανακαίνισε και παρουσίασε τα ανοιχτά της γήπεδα στο Κάστρο του Καλεμέγκνταν (vid)
EUROLEAGUE

11:05 - 18.09.2023

Η Παρτίζαν ανακαίνισε και παρουσίασε τα ανοιχτά της γήπεδα στο Κάστρο του Καλεμέγκνταν (vid)

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, επικοινώνησε στα κοινωνικά δίκτυα μία αεροφωτογραφία από τα αναβαθμισμένα ανοιχτά γήπεδα της ομάδας στο ιστορικό σημείο του Βελιγραδίου.

Λίγες μέρες μετά, παραδέχθηκε ο Ομπράντοβιτς ότι «μου έστειλε ένα μήνυμα. Μου έδωσε συμβουλές για κάποιες λεπτομέρειες του παιχνιδιού και πως θα έπρεπε να αναπτύξουμε κάποιες καταστάσεις στο παρκέ», είπε, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει ούτε το μήνυμα του Joker, ούτε τα αγωνιστικά... μυστικά του, αλλά «κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε και το μετέφερα στους παίκτες». Τους είπε τις ιδέες του πρωταθλητή πλέον του ΝΒΑ και τους υπογράμμισε πως «το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστεύεστε κάποιον σαν τον Γιόκιτς».