Η ανάρτηση... φωτιά του Μάικ Τζέιμς για το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και η πρόβα τζενεράλε του Glass floor (vids)

Η ανάρτηση... φωτιά του Μάικ Τζέιμς για το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και η πρόβα τζενεράλε του Glass floor (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:26 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 10.10.2024

Ο Μάικ Τζέιμς βλέποντας πλάνα από το αναβαθμισμένο ΟΑΚΑ δήλωσε -με τον τρόπο του- στα κοινωνικά δίκτυα εντυπωσιασμένος, ενώ ο Παναθηναϊκός έκανε την τελική δοκιμή του Glass floor πριν τα εγκαίνια στο ματς της Πέμπτης (10/10, 21:15) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Στο ΟΑΚΑ, ο Μάικ Τζέιμς έχει μπει αμέτρητες φορές. Και ως παίκτης του Παναθηναϊκού στις δύο θητείες του (2016-2017, 2018) και ως αντίπαλος -φυσικά. Την επόμενη φορά όμως, που η Μονακό στην οποία ανήκει από το 2021, θα φιλοξενηθεί από τους «πράσινους» στην Αθήνα, το γήπεδο δεν θα θυμίζει σε τίποτα κάθε προηγούμενη εμπειρία του στον χώρο.

Ήδη, ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, ενημερώθηκε για το σκηνικό που έχει στηθεί στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, παρακολουθώντας βίντεο και φωτογραφίες στα social media δεν αντιστάθηκε. Εκδηλώθηκε και με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (τέως Twitter), αφού πρώτα επισύναψε ένα κλιπ με οπτικό υλικό από τις εγκαταστάσεις, το συνόδεψε με τρία emoji «φωτιά».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Επίσης, κυκλοφόρησαν και video από την τελική πρόβα των νέων υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων πριν το πρώτο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:15) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Τα φώτα έκλεισα, το Jumbotron λειτούργησε άψογα, αλλά και το Glassfloor που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μιας και πρόκειται για πρώτη φορά να χρησιμοποιηθεί και να δοκιμαστεί εν ώρα αγώνα.