Ανανέωσε με τον Κάτας η Μακάμπι

Ανανέωσε με τον Κάτας η Μακάμπι

Νίκος Καλαμπάκας 12:54 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 29.05.2024

Ο Όντεντ Κάτας θα είναι προπονητής της Μακάμπι για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού η ομάδα του Ισραήλ ανακοίνωσε την ανανέωσή του!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανανέωσε το συμβόλαιο του προπονητή της, Όντεντ Κάτας για δύο ακόμα χρόνια.

Έπειτα από μια επεισοδιακή σεζόν στην Euroleague όπου η Μακάμπι αναγκάστηκε να... ξεσπιτωθεί λόγω του πολέμου του Ισραήλ με τη Χαμάς, οι «κίτρινοι» έφτασαν μέχρι τα playoffs της Euroleague και η όρεξή τους άνοιξε ακόμα περισσότερο!

Η χρονιά μόνο αποτυχημένη δεν μπορεί να κριθεί, για μια ομάδα που οι συγκυρίες και η ατυχία της χτύπησαν την πόρτα. Στη σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε ο Μπόλντγουιν και κανείς δεν ξέρει την έκβασή της αν ο γκαρντ από τις ΗΠΑ δεν έμενε στα πιτς.

Πρωτομάστορας της πορείας ήταν ο Όντεντ Κάτας. Ο κόουτς από το Ισραήλ άφησε τους διοικούντες ικανοποιημένους από τις επιδόσεις της ομάδας και για αυτό ανταμείφθηκε, αφού η Μακάμπι το μεσημέρι της Τετάρτης 29/5, ανακοίνωσε ότι τον ανανέωσε για δύο ακόμα σεζόν.

«Εκτιμώ πολύ τη Μακάμπι και την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είμαι έτοιμος για τις νέες προκλήσεις που μας περιμένουν. Τώρα πρέπει να συγκενρτωθούμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Έτσι, ο Κάτας παραμένει στο τιμόνι και πλέον οραματίζεται τη Μακάμπι της νέας σεζόν....