Οι απουσίες της Μπάγερν για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
i

Photo by Christina Pahnke/Euroleague Basketball via Getty Images

Οι απουσίες της Μπάγερν για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 13:00 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 25.10.2024

Διαβάστε ποιους παίκτες δεν θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της Μπάγερν, Γκόρντον Χέρμπερτ, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (25/10, 21.45)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο, εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής 25/10, θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν. Διαβάστε ποιοι παίκτες δεν θα είναι διαθέσιμοι για τη γερμανική ομάδα.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ολυμπιακό την 5η αγωνιστική της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται από το απόγευμα της Πέμπτης, 24/10 στο Μόναχο, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν από την ομάδα της Βαυαρίας στη SAP Garden.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, όπως και του Κίναν Έβανς που μέχρι τα Χριστούγεννα θα βλέπει μόνιμα το όνομά του στο απουσιολόγιο της ομάδας.

Απουσίες όμως έχει και η γηπεδούχος ομάδα. Η Μπάγερν δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Νιλς Γκίφεϊ ο οποίος έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δάχτυλο.

Από εκεί και πέρα, άγνωστο είναι αν θα επιστρέψει ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Ο αρχηγός της ομάδας έχει μυϊκό πρόβλημα και δεν αγωνίστηκε στην πρώτη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα, ωστόσο ίσως να είναι στη διάθεση του προπονητή του, Γκόρντον Χέρμπερτ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Αυτό θα αποφασιστεί λίγη ώρα πριν το ματς, όταν και ο παίκτης θα κάνει ζέσταμα προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.