Γκαρσία: «Η Ελλάδα είναι σπουδαία ομάδα - Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Γιάννη»

Νέστορ Γκαρσία

i

© Intime

Γκαρσία: «Η Ελλάδα είναι σπουδαία ομάδα - Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Γιάννη»

Sportal newsroom 23:48 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 03.07.2024

Μετά τη νίκη της Ελλάδας (109-82) ο προπονητής της Δομινικανής Δημοκρατίας, Νέστορ Γκαρσία, στάθηκε στο πόσο καθοριστικός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και στο πόσο αποτελεσματική ήταν η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Η Εθνική Ελλάδας επιβλήθηκε πλήρως απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία (109-82) στο πρώτο παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν κυρίαρχη και στις δύο πλευρές του παρκέ κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα με στόχο να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Οι βαθμολογίες στους ομίλους του Προολυμπιακού του ΣΕΦ και το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

23:12 - 03.07.2024

Οι βαθμολογίες στους ομίλους του Προολυμπιακού του ΣΕΦ και το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά με επιβλητική νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας (109-82) και την Πέμπτη (4/7) παίζει το δεύτερο παιχνίδι της στο Προολυμπιακό Τουρνουά που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο αντίπαλος και οι βαθμολογίες στον Α και τον Β όμιλο...

Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία άκρως επιβλητική εμφάνιση στην οποία στάθηκε και ο προπονητής της Δομινικανής Δημοκρατίας, Νέστορ Γκαρσία, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Νέστορ Γκαρσία (προπονητής Δομινικανής Δημοκρατίας): «Η Ελλάδα είναι σπουδαία ομάδα, πραγματικά. Έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο σήμερα, είχε πολλές ασίστ και ήταν πολύ εύστοχη. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Γιάννη. Όταν δίναμε βοήθειες, έβρισκαν ελεύθερα σουτ και ήταν πολύ αποτελεσματικοί. Κάποιες φορές δεν σημαίνει ότι έχασες επειδή έπαιξες άσχημα, απλά ο αντίπαλος ήταν πραγματικά πολύ καλός. Τώρα περιμένουμε τον αγώνα της Πέμπτης για να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε το Σάββατο».

Ζεάν Μοντέρο (παίκτης Δομινικανής Δημοκρατίας): «Κάναμε μια καλή προσπάθεια, αλλά η Ελλάδα ήταν σε πολύ καλή μέρα. Ήταν πολύ εύστοχη. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τον αγώνα του Σαββάτου περιμένοντας αύριο να δούμε τον αντίπαλό μας».