Οι Έλληνες φίλαθλοι στη Μανίλα αποθέωσαν τον Ουόκαπ: «Θωμάς, ένας από εμάς»

Οι Έλληνες φίλαθλοι στη Μανίλα αποθέωσαν τον Ουόκαπ: «Θωμάς, ένας από εμάς»

Χρήστος Τσάλτας 11:27 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 14.08.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν ένα παό τα κεντρικά πρόσωπα της παρουσίας της Εθνικής στη Μανίλα, με το όνομά του να γίνετια σύνθημα στα χείλη των Ελλήνων φιλάθλων.

Αποστολή στη Μανίλα

Στην πρώτη του παρουσία σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση με τη φανέλα της ΕΘνικής ομάδας έδειξε την ποιότητά του. Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν ένας εκ των κορυφαίων και πιο σταθερών παικτών της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA, με τον άσο του Ολυμπιακού να κάνει τα πάντα στο παρκέ.

Σκοράρισμα, δημιουργία, άμυνα,. Όλα περνούσα από τα χέρια του, κάνοντας πάρα πολλές δουλειές για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στη διάρκεια της παρουσίας της ομάδας στην Μανίλα. Κάτι που αναγνώρισαν άπαντες. Από τους συμπαίκτες του και το προπονητικό σταφ, ως τον κόσμνο της ομάδας που στάθηκε στο πλευρό του.

Πριν από την έναρξη του αγώνα με το Μαυροβούνιο, μάλιστα, οι «Πελαργοί», που πήραν θέση πίσω από τον πάγκο της Εθνικής έκαναν σύνθημα το όνομα του Ουόκαπ, δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.

«Θωμάς, Θωμάς, ένας από εμάς», ανέφεραν χαρακτηριστικά για τον άσο του Ολυμπιακού, σε μια κίνηση αναγνώρισης και σεβασμού στην παρουσία του έμπειρου πλέι μέικερ στην Εθνική αυτό το καλοκαίρι.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.