Οι φίλοι του Ηρακλή ύψωσαν σημαία της Παλαιστίνης, χειροκρότησε ο κόσμος του Πανιωνίου!

Οι φίλοι του Ηρακλή ύψωσαν σημαία της Παλαιστίνης, χειροκρότησε ο κόσμος του Πανιωνίου!

Χρήστος Τσάλτας 15:31 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:39 - 29.05.2024

Την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης έδειξαν για ακόμα μια φορά οι φίλοι του Ηρακλή, που ύψωσαν μια μεγάλη σημαία της χώρας, με τον κόσμο του Πανιωνίου να χειροκροτεί την κίνηση αυτή!

Το παιχνίδι του Πανιωνίου κόντρα στον Ηρακλή βρίσκεται προ των πυλών, όμως οι καταβολές των οπαδών των δύο ομάδων δεν μένουν κρυφές. Τόσο οι Πάνθηρες, όσο και η Αυτόνομη Θύρα 10 έχουν έντονη πολιτική δράση και το έδειξαν για ακόμα μια φορά.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα στα Άνω Λιόσια, για τον τελικό ανόδου στη Stoiximan Basket League, οι οργανωμένοι του Γηραιού ύψωσαν μια τεράστια σημαία της Παλαιστίνης στις εξέδρες, δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο λαό της χώρας για ακόμα μια φορά.

Η κίνηση αυτή βρήκε υποστηρικτές ακόμα και στην οργανωμένη κερκίδα των φίλων του Πανιωνίου, που χειροκρότησε, φωνάζοντας ρυθμικά «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», δείχνοντας έτσι πως όσα συμβαίνουν έξω από το γήπεδο δεν αφήνουν ανεπηρέαστους τους οργανωμένους.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της σημαίας μάλιστα, έγινε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, εκ μέρους της Αστυνομίας, ζητώντας να κατέβει κάθε πανό πολιτικού περιεχομένου. Μια ανακοίνωση που έγινε δεκτή με έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα για την τραγωδία των Τεμπών.