Οι γιατροί έπαθαν... σοκ με το πόσο γρήγορα αποθεραπεύτηκε ο ΛεΜπρόν

ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

© photo by Ron Jenkins / Getty Images / Ideal Images

Οι γιατροί έπαθαν... σοκ με το πόσο γρήγορα αποθεραπεύτηκε ο ΛεΜπρόν

Γιώργος Γαβριλάκης 12:51 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 14.08.2024

Ο τένοντάς του είχε σχεδόν κοπεί, αλλά σε ένα μήνα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέστρεψε παρά τις φήμες περί του αντιθέτου. Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε πως «και οι γιατροί εντυπωσιάστηκαν. Μου είπαν πως κανείς δεν είναι αποθεραπευτεί από τέτοιον τραυματισμό τόσο νωρίς».

Η αρχική εκτίμηση για τον τραυματισμένο τένοντα του ποδιού του ήταν «τρεις εβδομάδες και βλέπουμε...». Τελικά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά από ένα μήνα και 13 ματς απουσίας επέστρεψε με τους Λέικερς, αν και υπήρξαν κατά τη διάρκεια της απουσίας του φήμες και ερμηνείες ότι ο 38χρονος σούπερ σταρ και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, ίσως να μην προλάβει κανένα ματς της κανονικής διάρκειας. 

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο ΛεΜπρόν είναι και πάλι στο παρκέ «μάλιστα επέστρεψα νωρίτερα απ' ότι φαινόταν γιατί οι γιατροί είπαν ότι ο σχισμένος μου τένοντας είχε ήδη θεραπευτεί», δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης λίγο μετά την ήττα από τους Σικάγο Μπουλς. Για την ακρίβεια, οι γιατροί του είπαν πως «δεν έχουμε δει ποτέ κανέναν άλλον αθλητή να γίνεται τόσο γρήγορα καλά μετά από τέτοιον τραυματισμό»

Την τελευταία φορά που οι Καβς μπήκαν στα play offs χωρίς τον ΛεΜπρόν, ο Ντόνοβαν Μίτσελ μόλις είχε μάθει να περπατάει
NBA

12:27 - 27.03.2023

Την τελευταία φορά που οι Καβς μπήκαν στα play offs χωρίς τον ΛεΜπρόν, ο Ντόνοβαν Μίτσελ μόλις είχε μάθει να περπατάει

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επιστρέφουν στην post season μετά το 2018, αλλά είναι η πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια που τα καταφέρνουν χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ρόστερ. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ δεν έχει αναμνήσεις από τα play offs του 1998, αφού τότε ήταν 1,5 χρονών.

Πλέον, όπως εξήγησε ο ίδιος «δεν νιώθω κανέναν πόνο», ενώ ερωτώμενος για το αν το καλοκαίρι θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο πρόσθεσε: «Δεν ξέρω! Ίσως κάνω μαγνητική μετά το τέλος της σεζόν για να δω σε τι κατάσταση είναι, αλλά ακόμα και αν κάνω χειρουργείο, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα μιλήσω σε κανέναν στην offseason». 

Ο ΛεΜπρόν, λίγες ώρες πριν επιστρέψει στη δράση, είχε διαψεύσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ότι σύντομα θα παίξει. Οι πληροφορίες έλεγαν αυτό θα συμβεί max στο ματς της 4ης Απριλίου με τους Κλίπερς, αλλά τελικά έπαιξε τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/3), μία εβδομάδα δηλαδή νωρίτερα. 

Tags: