Οι Γκάλης και Γιαννάκης θα παρευρεθούν στο φιλικό προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς

Νίκος Γκάλης

i

© Intime

Οι Γκάλης και Γιαννάκης θα παρευρεθούν στο φιλικό προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς

Ευτυχία Οικονομίδου 23:15 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 30.08.2024

Οι μεγαλύτεροι Ευρωπαίοι αστέρες και θρύλοι του μπάσκετ θα δώσουν το παρών στο φιλικό προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς ανάμεσά τους και ο Νίκος Γκάλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Λίγες μόνο μέρες απομένουν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, όταν και θα γίνει το τζάμπολ για το φιλικό που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς.

Αυτή η μεγάλη γιορτή θα κρατήσει δύο μέρες με κύριο γεγονός έναν αγώνα μπάσκετ με θρύλους του αθλήματος από όλον τον κόσμο να συμμετέχουν καθώς συμπληρώνονται 60 χρόνια από τον άδικο χαμό του Ευρωπαίου παίκτη.

Ο Άτσο Πέτροβιτς αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το εν λόγω event και μαζί έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα που θα παρευρεθούν στη μεγάλη εκείνη βραδιά. Μεταξύ αυτών θα είναι ο Νίκος Γκάλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Κανονίστηκε φιλικό στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς - Που θα γίνει, ποιοι θα παρευρεθούν και ο ρόλος του Ομπράντοβιτς
ΜΠΑΣΚΕΤ

09:33 - 26.08.2024

Κανονίστηκε φιλικό στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς - Που θα γίνει, ποιοι θα παρευρεθούν και ο ρόλος του Ομπράντοβιτς

Στις 5 Σεπτεμβρίου στο Ζάγκρεμπ θα διεξαχθεί το «Drazen Petrovic Legacy» στη μνήμη του αδικοχαμένου Κροάτη και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι εκεί! Όπως και νυν αλλά και πρώην σταρς του NBA, φίλοι, συγγενείς, συμπαίκτες και αντίπαλοι του Ντράζεν Πέτροβιτς.

Οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι που θα παραστούν στο Ζάγκρεμπ είναι οι Λούκα Ντόντσιτς, Εργκίν Αταμάν, Ντάριο Σάριτς, Ίβιτσα Ζούμπατς, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Έντι Ταβάρες, Ντζάναν Μούσα, Ματίας Λεσόρ, Τόκο Σενγκέλια, Σέιν Λάρκιν, Νταϊσόν Πιερ, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς, Μαρσελίνιο Χουέρτας και Γιάκα Μπλάζιτς.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο αδερφός του «Μότσαρτ» περιμένουν ακόμη ένα πολύ δυνατό όνομα να επιβεβαιωθεί, ενώ πέρα από τον «Γκάνγκστερ» και τον «Δράκο», έχουν προσκληθεί οι Ρισάρ Ντακουρί και Ντορόν Τζάμσι μαζί με τον προπονητή της εθνικής Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο Εργκίν Αταμάν θα πάει στην Κροατία για τον αγώνα στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς
ΜΠΑΣΚΕΤ

15:13 - 28.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν θα πάει στην Κροατία για τον αγώνα στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς

Στις 5 Σεπτεμβρίου έχει ανακοινωθεί πως στο Ζάγκρεμπ θα γίνει ο φιλικός αγώνας προς τιμή του αδικοχαμένου Ντράζεν Πέτροβιτς και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν είναι στους επίσημους προσκεκλημένους.

Το κεντρικό πρόγραμμα της 5η Σεπτεμβρίου λοιπόν, θα περιλαμβάνει έναν αγώνα ανάμεσα σε Κροάτες παίκτες, ενάντια σε ευρωπαίους νυν και πάλαι ποτέ σταρς των γηπέδων. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς της Παρτίζαν έχει αποδεχθεί ήδη την πρόσκληση και θα βρεθεί στο Ζάγκρεμπ για να τιμήσει τον Ντράζεν Πέτροβιτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!