Οι Ισπανοί βάζουν στο «κόλπο» για Ματ Τόμας τον Ολυμπιακό

Ματ Τόμας

Οι Ισπανοί βάζουν στο «κόλπο» για Ματ Τόμας τον Ολυμπιακό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:56 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 14.08.2024

Για πρόταση του Ολυμπιακού στον Ματ Τόμας κάνουν λόγο ισπανικά δημοσιεύματα, με τον Αμνερικανό σουτέρ να έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματ Τόμας αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με το «τριφύλλι». Το πέρασμά του από τους «πράσινους» ήταν πολύ σύντομο, ωστόσο το μέλλον του δεν αποκλείεται να βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, αλλά για τον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα superdeporte.es αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον πρώην άσο των Σικάγο Μπουλς, ώστε να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του με έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και στο μακρινό σουτ.

Ο Τόμας άλλωστε αποκτήθηκε το πέρασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, με σκοπό να δώσει λύσεις στην επίθεση και να αποτελέσει πόλο στο παιχνίδι της ομάδας του, όμως η παρουσία του στο «τριφύλλι» ήταν πολύ σύντομη, καθώς αγωνίστηκε μόλις σε 10 παιχνίδια, λόγω των περιορισμών που υπήρχαν στους ξένους παίκτες στην Basket League.

Το δημοσιεύμα της ισπανικής ιστοσελίδας τονίζει πως ο παίκτης ήταν υπέρ της αποχώρησής του από το «τριφύλλι», ώστε να αγωνιστεί σε ομάδα που θα του δίνει ρόλο, ενώ είναι κάτι παραπάνω από θετικός σε επιστροφή στην Ισπανία, καθώς στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βλέπει κάτι παραπάνω από θετικά την περίπτωσή του και το έχει δείξει και στην πράξη, καθώς κατέθεσε πρόταση για να τον κάνει δικό του την ερχόμενη σεζόν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στα 10 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τόμας μέτρησε 8,1 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, δίχως να καταφέρει να αλλάξει την πολύ κακή εικόνα του «τριφυλλιού» στην Euroleague, που έμεινε μακριά από τα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.