Οι Νάγκετς πήραν από τους Λέικερς τον Τόμας Μπράιαντ
i

Τόμας Μπράιαντ / © photo by Jared C. Tilton / Getty Images / Ideal Images

Οι Νάγκετς πήραν από τους Λέικερς τον Τόμας Μπράιαντ

Γιώργος Γαβριλάκης 19:13 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 20.08.2024

Στο Ντένβερ μετακομίζει ο Τόμας Μπράιαντ, ο οποίος μετά από τη σύντομη πορεία του στο Λ.Α. θα βρεθεί στο πλευρό του Νίκολα Γιόκιτς και οι Νάγκετς ενισχύονται... επικίνδυνα!

Για κάποιον παράξενο λόγο που δημιουργεί... απορίες και ενδεχομένως επιφυλάσσει κι άλλη κίνηση των Λέικερς μέχρι το deadline των ανταλλαγών (9/2, 23:00), ο Τόμας Μπράιαντ έφυγε από το Λ.Α. και θα μεταφερθεί στο Ντένβερ

Οι Νάγκετς απέκτησαν των βασικό σέντερ των Λέικερς, ο οποίος στο σύντομο πέρασμά του με τους Καλιφορνέζους (41 ματς συνολικά) είχε 12,1 πόντους και 6,8 ριμπάουντ. 

Αυτός είναι ο «σκληρός» νέος συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο, στους Μιλγουόκι Μπακς
NBA

19:07 - 09.02.2023

Αυτός είναι ο «σκληρός» νέος συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο, στους Μιλγουόκι Μπακς

O Tζάι Κρόουντερ θα συναντήσει στο Μιλγουόκι τον Αντετοκούνμπο στην προσπάθεια των Μπακς να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Τα Ελάφια έδωσαν 5 μελλοντικά Draft Pick στους Νετς και τους Νουόρα, Ιμπάκα και Τζορτζ Χιλ στους Ιντιάνα Πέισερς.

Πλέον, η παρουσία του κοντά στο καλάθι, παρέα με τα χαρίσματα του Νίκολα Γιόκιτς δημιουργούν μία δυναμική και τοποθετούν τους Νάγκετς σε κυρίαρχη παρουσία στη Δύση. Έτσι κι αλλιώς, οι Σβόλοι ήδη οδηγούν την κούρσα με το καλύτερο ρεκόρ στην περιφέρεια.

Μάλιστα, για να αποκτηθεί ο Τόμας Μπράιαντ παραχωρήθηκε μόνο ο 27χρονος Ντέιβον Ριντ και τρία μελλοντικά draft pick δεύτερου γύρου. Οι Λέικερς που στο ξεκίνημα της μέρας έστειλαν τον Ράσελ Ουέστμπρουκ στη Γιούτα και υποδέχτηκαν στο Λ.Α. τους ΝτιΆντζελο Ράσελ, Μαλίκ Μπίσλεϊ και Τζάρεντ Βάντερμπλιτ φαίνεται πως δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την δράση τους μέσω των ανταλλαγών.