Οι Νικς πιέζουν τους Μπουλς για τον Ζακ ΛαΒίν!
i

Ζακ ΛαΒίν, Σικάγο Μπουλς / © photo by Dean Mouhtaropoulos / Getty Images / Ideal Images

Οι Νικς πιέζουν τους Μπουλς για τον Ζακ ΛαΒίν!

Γιώργος Γαβριλάκης 20:24 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 20.08.2024

Τη μεγάλη... έκπληξη προσπαθούν να κάνουν στη Νέα Υόρκη που τις ώρες που απομένουν για το deadline (9/2, 23.00) προσπαθούν να πάρουν τον Ζακ ΛαΒίν, δίνοντας Γκράιμς, Τόπιν, Φουρνιέ και Ρόουζ.

Στο τελικό στάδιο φαίνεται να είναι οι διαπραγματεύσεις των Μπουλς με τους Νικς σε μία ανταλλαγή που θα αλλάξει αρκετά από τα δεδομένα στην Ανατολή. Η Νέα Υόρκη πιέζει με κάθε τρόπο για να αποκτήσει τον Ζακ ΛαΒίν από το Σικάγο, έναν παίκτη που προσφέρει φέτος 23,6 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ. Αν η ομάδα του Μεγάλου Μήλου καταφέρει να τον τοποθετήσει δίπλα στους Τζούλιους Ράντλ, Τζέιλεν Μπράνσον και Αρ Τζέι Μπάρετ τότε δημιουργείται μία σύνθεση για... μεγάλα πράγματα! 

Οι Σίξερς «έκλεψαν» τον ΜακΝτάνιελς της Σάρλοτ, σε τριπλή ανταλλαγή που έστειλε τον Θάιμπουλ στο Πόρτλαντ
NBA

19:42 - 09.02.2023

Οι Σίξερς «έκλεψαν» τον ΜακΝτάνιελς της Σάρλοτ, σε τριπλή ανταλλαγή που έστειλε τον Θάιμπουλ στο Πόρτλαντ

Η Φιλαδέλφεια υπέκυψε στις προτάσεις που δέχτηκε για τον Ματίς Θάιμπουλ και τελικά τον έστειλε στο Πόρτλαντ, σε μία ανταλλαγή που προσέφερε στους Σίξερς τον ταλαντούχο φόργουορντ Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς από τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Για να καταφέρει να πείσει στους Ταύρους ρίχνει στο τραπέζι τον νεαρό Κουεντίν Γκράιμς, τον Γάλλο Εβάν Φουρνιέ, τον Όμπι Τόπιν και τον Ντέρικ Ρόουζ

Προσπαθούν να κάνουν το Σικάγο να... υποκύψει λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της διορίας για ανταλλαγές. Μία διορία που εκπνέει σήμερα Πέμπτη (9/2) στις 23.00 και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Στο επικρατέστερο σενάριο οι Νικς θα προσθέσουν και τον Γκόραν Ντράγκιτς, αλλά θα αναγκαστούν να δώσουν στους Μπουλς και (ένα ή δύο) μελλοντικά draft pick πρώτου γύρου. 

Αν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, τότε ο Ντέρικ Ρόουζ πιθανότατα θα συμπεριληφθεί σε αυτή και θα επιστρέψει στο Σικάγο μετά από επτά χρόνια. Εκεί δηλαδή, που έκανε μεγάλη αίσθηση στο ΝΒΑ και το 2011 ανακηρύχθηκε MVP της κανονικής περιόδου