Οι Νικς σκέφτονται όλο και πιο έντονα τον Τομπάιας Χάρις των Σίξερς
i

Τομπάιας Χάρις / printscreen

Οι Νικς σκέφτονται όλο και πιο έντονα τον Τομπάιας Χάρις των Σίξερς

Γιώργος Γαβριλάκης 13:23 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 20.08.2024

Η Νέα Υόρκη είναι σχεδόν απίθανο να μην αλλάζει μέρος του ρόστερ της μέσα στον Ιανουάριο και ο φόργουορντ της Φιλαδέλφεια είναι μία από τις επιλογές του κοουτς Τομ Τιμποντό.

Μιας που έπαιξαν μεταξύ τους, Χριστουγεννιάτικα στο Madison, οι Νικς είδαν από κοντά έναν παίκτη που τον σκέφτονται έντονα το τελευταίο διάστημα. Τον Τομπάιας Χάρις. 

Ο φόργουορντ των Σίξερς, ο οποίος φέτος έχει 16,7 πόντους σουτάροντας με 40,5% από το τρίποντο, δεν ήταν αποτελεσματικός κόντρα στην ομάδα της Νέας Υόρκης παρά τη νίκη της Φιλαδέλφεια. Είχε μόλις 8 πόντους, αλλά αυτό δεν άλλαξε την εικόνα που έχει γι’ αυτον ο προπονητής των Νικς. «Πάντα πίστευα πως ο Τομπάις είναι από τους πιο υποτιμημένους παίκτες σε ολόκληρο το ΝΒΑ», είπε ο Τομ Τιμποντό για να… φουντώσουν τα σενάρια ανταλλαγής. 

Οι Σίξερς που είναι «ζεστοί», έχουν 8 συνεχόμενες νίκες, δεν σκοπεύουν να κάνουν ένα trade απλώς και μόνο για να πουν ότι το έκαναν. Θα μπουν στη συζήτηση μόνο αν υπάρχει δυνατότητα σημαντικής αναβάθμισης του ρόστερ τους. Από τη γνωστή λίστα με τους υπό παραχώρηση παικτών των Νικς (Εβάν Φουρνιέ, Καμ Ρέντις, Ντέρικ Ρόουζ) δεν υπάρχει δελεαστική παρουσία. 

Αν όμως, η ομάδα του Μεγάλου Μήλου αποφασίσει να ανακατέψει την κατάσταση και βάλει «πωλητήριο» στον Τζούλιους Ραντλ, που δεν αποκλείεται να συμβεί, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Οι Σίξερς με τη σειρά τους, έχουν βολευτεί με τα χαρίσματα του Χάρις, αλλά και με την προσωπικότητά του. Βέβαια μπορεί να μην αντισταθούν στην ιδέα απόκτησης ενός παίκτη όπως ο Ραντλ (23,1 πόντοι και 9,3 ριμπάουντ), ακόμα κι αν χρειαστεί να παραχωρήσουν τον Ματίς Θάιμπουλ ή τον Φουρκάν Κορκμάζ.