Οι οπαδοί της Παρτίζαν υποδέχθηκαν τη Ρεάλ γεμίζοντας τις γέφυρες με υβριστικά πανό!
i

© photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images / Ideal Images

Οι οπαδοί της Παρτίζαν υποδέχθηκαν τη Ρεάλ γεμίζοντας τις γέφυρες με υβριστικά πανό!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:00 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 14.08.2024

Μια ιδιαίτερη υποδοχή ετοίμασαν οι οπαδοί της Παρτίζαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έχουν σηκώσει πανό κατά της Βασίλισσας στις πεζογέφυρες από το αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» ως την πόλη του Βελιγραδίου.

Οι οπαδοί της Παρτίζαν έβαλαν σε... όχι και τόσο φιλικό κλίμα την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως φάνηκε στα σέρβικα μίντια, οι φίλοι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι οποίοι εξαφάνισαν ήδη τα εισιτήρια για το Game 3 με αντίπαλο την Ρεάλ, γέμισαν τον δρόμο από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου μέχρι την πόλη με πανό κατά των Μαδριλένων και των παικτών τους.

Τα πανό ήταν γραμμένα σε Αγγλικά, Σέρβικα και Ισπανικά, με κανένα από αυτά να μην είναι... αγαπησιάρικα και δείχνουν πως, παρά την ανακοίνωση της Παρτίζαν, η Stark Arena θα είναι κόλαση!

Θυμίζουμε πως μετά τα έκτροπα στο δεύτερο ματς της σειράς και την σύρραξη στο παρκέ, ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε δεν θα παίξει ξανά φέτος στην Euroleague, με τον Πάντερ να δέχεται ποινή 2 αγωνιστικών, ενώ από μια «έφαγαν» οι Ντεκ και Λεσόρ.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ πάντως ακολούθησε την αποστολή, με την προοπτική η Ρεάλ να νικήσει στο Game 3 και να είναι διαθέσιμος στο Game 4 την Πέμπτη 4/5.