Οι Ουόριορς υπέγραψαν τον παίκτη που... ξεφτίλισαν οι Τόμπσον και Γκριν (vids)

Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ, Κλέι Τόμπσον

Οι Ουόριορς υπέγραψαν τον παίκτη που... ξεφτίλισαν οι Τόμπσον και Γκριν (vids)

Χρήστος Τσάλτας 08:48 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 14.08.2024

Την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα έχει ο Ρόντνεϊ ΜακΓκρουντερ, ο οποίος έχει... ιστορικό με τους Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν.

Κάποιες φορές η ζωή παίζει τα πιο απίθανα παιχνίδια και δημιουργεί τις πιο τρελές καταστάσεις. Στο ΝΒΑ ιδίως, οι ιστορίες που δημιουργούνται όλα αυτά τα χρόνια είναι πολλές και ξεχωριστές, προσφέροντάς μας πολλά πράγματα να διηγηθούμε με τα χρόνια. Κάτι που ίσως συμβεί και στους επόμενους μήνες.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας και στο πλαίσιο αυτό υπέγραψαν συμβόλαιο με τον Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ. Έναν παίκτη με τη δική του πορεία στη λίγκα, που φόρεσε τη φανέλα των Ντιτρόιτ Πίστονς. Και μάλιστα έχει... ιστορικό με τους «πολεμιστές» και δύο εκ των πιο σημαντικών μελών τους.

Πίσω στο 2021, οι Ουόριορς υποδέχτηκαν την ομάδα του ΜΝίσιγκαν, την οποία και νίκησαν εύκολα. Αυτό που έμεινε όμως ήταν το... τρίτο ημίχρονο της εν λόγω αναμέτρησης στο Chase Center, που είχε πρωταγωνιστή τον ΜακΓκρούντερ και παίκτες της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ.

Ο Κλέι Τόμπσον ήταν σχολιαστής του αγώνα για το NBCS Sport Bay Area και δεν δίστασε να κάνει πρόβλεψη για το μέλλον του ΜακΓκρούντερ.

«Ο Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ σίγουρα θα είναι εκτός λίγκας, οπότε ίσως να είναι λίγο τρελαμένος με αυτό, ποιος ξέρει;», είχε πει χαρακτηριστικά ο Τόμπσον, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να είναι ακόμα πιο... επιθετικός στα λόγια του για τον ΜακΓκρούντερ.

«Από πότε ο Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ έγινε ο σκληρός τύπος της ομάδας του; Δεν ξέρω, όλοι στη λίγκα είναι σκληροί αυτές τις μέρες. Δεν το καταλαβαίνω. Εάν ήθελες να κάνεις κάτι θα το έκανες. Φύγε από εδώ που θες να το παίξεις σκληρός με το όνομα Ρόντνεϊ».

Τώρα όμως τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε ο Κλέι και ο Ντρέιμοντ θα μοιράζονται το παρκέ με έναν παίκτη που τον θεωρούσαν τελειωμένο, αλλά και... δήθεν σκληρό. Με τους Ουόριορς να μας χαρίζουν ήδη την πρώτη πολύ ωραία ιστορία της σεζόν 2023-24!