Οι Πέλικανς παρά τις απουσίες, είχαν τον ΜακΚόλουμ και οι Σπερς παραδόθηκαν (vids)
i

Σι Τζέι ΜακΚόλουμ / printscreen

Οι Πέλικανς παρά τις απουσίες, είχαν τον ΜακΚόλουμ και οι Σπερς παραδόθηκαν (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:00 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 20.08.2024

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ θύμησε το μεγαλείο του, σε όσους τον ξέχασαν και οι Σπερς ήταν απ’ αυτούς. Έβαλε 40 πόντους και οι Πέλικανς νίκησαν με 126-117 - Οι Τζαζ επικράτησαν των Ουίζαρντς.

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον είναι… μόνος στο σπίτι. Έχει μπει στα υγειονομικά πρωτόκολλα και κόντρα στους Σπερς δεν εμφανίστηκε. Οι Πέλικανς όμως, είχαν στη διάθεσή τους τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, ο οποίος λόγω της παρουσίας του Ζάιον και των φετινών του επιδόσεων, έχει… ξεχαστεί από τη συλλογική μνήμη. Το Σαν Αντόνιο θυμήθηκε τον… όγκο του ταλέντου του και την ποιότητά του, αφού τον είδε να βάζει 40 πόντους και να οδηγεί τη Νέα Ορλεάνη στη νίκη: 126-117. 

Πέραν του ΜακΚόλουμ ο Γιόνας Βαλαντσιούνας ήταν πολύ ουσιαστικός με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, στο ματς που απουσίασε και ο Λάρι Νανς, αλλά και ο (εδώ και καιρό τραυματίας) Μπράντον Ίνγκραμ. 

Οι Πελεκάνοι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στη σεζόν και μάλλον αρχίζουν να σκέφτονται ακόμα και την πρώτη θέση στη Δύση. Προς το παρόν έχουν ρεκόρ 19-12, δηλαδή μόλις μία ήττα παραπάνω από τους Ντένβερ Νάγκετς και τους Μέμφις Γκρίζλις.

Η Γιούτα είχε τις επιλογές, οι Ουίζαρντς όχι!

Με τον ρούκι σέντερ Ουόκερ Κέσλερ να βάζει για τρίτο σερί παιχνίδι του με διψήφιο αριθμό πόντων και να τελειώνει το ματς με το τέταρτο double-double της καριέρας του (12 πόντοι, 14 ριμπάουντ) οι Τζαζ νίκησαν τους Ουίζαρντς με 120-112. 

Βέβαια, αυτός έκανε όλοι η βρόμικη δουλειά, αλλά οι Μάικλ Μπίσλεϊ (25 πόντοι) και Τζόρνταν Κλάρκσον (23 πόντοι) ήταν τα… πιστόλια στην επίθεση. Οι Ουίζαρντς έπαιξαν χωρίς τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 30 πόντους, ο Κάιλ Κούζμα 21 πόντους με 8/18 σουτ.