Οι Splash Brothers πάνε Παρίσι: Κάρι και Τόμπσον ετοιμάζονται για Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι Splash Brothers πάνε Παρίσι: Κάρι και Τόμπσον ετοιμάζονται για Ολυμπιακούς Αγώνες

Χρήστος Τσάλτας 09:49 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 14.08.2024

Το επόμενο καλοκαίρι, το οποίο περιλαμβάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αναμένεται «καυτό», με τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον να εκφράζουν ανοιχτά την επιθυμία να αγωνιστούν με Team USA και Μπαχάμες, αντίστοιχα.

Ο Κέβιν Ντουράντ έκανε την αρχή. Ο ηγέτης των Φοίνιξ Σανς ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως το επόμενο καλοκαίρι θα βρίσκεται στο Παρίσι για να δώσει το παρόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 με την Team USA. Στην προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή και κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου ο KD θα είναι στην πρώτη γραμμή. Δεν θα είναι όμως, ο μόνος.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει ξεκινήσει τη διαδικασία «στρατολόγησης», προκειμένου να δημιουργηθεί μια πολύ ισχυρή ομάδα που θα φτάσει στον μεγάλο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Στο πλάνο αυτό αυπάρχει ο Στεφ Κάρι; Φυσικά! Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ένας εκ των κορυφαίων σουτέρ που πάτησαν παρκέ στην ιστορία του μπάσκετ δήλωσε κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους για την δυνατότητα να παίξω με την Team USA και σίγουρα αν όλα μείνουν ίδια θέλω να παίξω. Είναι ένα πράγμα που δεν έχω κάνει και επίσης καταλαβαίνω την ευκαιρία για την Team USA να επιβεβαιώσει την παρουσία της ως κυρίαρχη ομάδα στον κόσμο. Σίγουρα θέλω να είμαι εκεί. Σίγουρα θέλω να είμαι στην ομάδα. Ελπίζω τα πράγματα να μείνουν έτσι ώστε να είμαστε όλοι εκεί», ήταν η τοποθέτηση του Κάρι. Ο οποίος δεν αποκλείεται να μην είναι ο μόνος παίκτης των Ουόριορς που θα βρεθεί στο Παρίσι.

Αυτή η προοπτική υπάρχει στον ορίζοντα και για τις Μπαχάμες που αγωνίζονται στο Προολυμπιακό τουρνουά και αναμένεται να παρουσιάσουν μια ισχυρή ομάδα, για να πάρουν το εισιτήριο για το Παρίσι. Και αν καταφέρουν να βρεθούν εκεί, τότε οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Κλέι Τόμπσον είναι πολλές.

«Θα ήταν ωραίο να παίξω γιατί ο πατέρας μου δεν είχε ποτέ αυτή την ευκαιρία», ήταν τα πρώτα λόγια του χαρισματικού σουτέρ, που πρόσθεσε πως «οι Μπαχάμες είναι ένα μέρος που η ιστορία μου δεν θα μπορούσε να ειπωθεί χωρίς αυτό. Είναι ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου. Οπότε ναι, θα ήταν ωραίο να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».