Οι Τίμπεργουλβς χαιρέτησαν τον Σκάιλαρ Μέις - Θέμα χρόνου η ανακοίνωσή του από τη Φενέρμπαχτσε

Σκάιλαρ Μέις - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Οι Τίμπεργουλβς χαιρέτησαν τον Σκάιλαρ Μέις - Θέμα χρόνου η ανακοίνωσή του από τη Φενέρμπαχτσε

Ευτυχία Οικονομίδου 20:37 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 16.10.2024

Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα... σκυλιά δεμένα για την ανακοίνωση του Σκάιλαρ Μέις από τη Φενέρμπαχτσε από τη στιγμή που οι Τίμπεργουλβς τον έκαναν wave.

Η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον Σκάιλαρ Μέις, τον οποίον άφησαν ελεύθερο οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς και πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει για τα καλά για την απόκτησή του από την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ψαχνόταν στις θέσεις των γκαρντ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σκότι Ουίλμπεκιν και ο εκλεκτός του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ο πρώην παίκτης των, Χοκς, Μπλέιζερς και Λέικερς, Σκάιλαρ Μέις.

Ο Μέις είναι ένας χαρισματικός σκόρερ που σε 105 αγώνες του ΝΒΑ είχε μέσο όρο 4,3 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 10,6 λεπτά ανά αγώνα, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε σημαντικό ρόλο στο Πόρτλαντ, σημειώνοντας 9,3 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ σε 22,8 λεπτά συμμετοχής σε 11 αγώνες τον Νοέμβριο.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ είχε υπογράψει συμβόλαιο με το training camp των Λύκων της Μινεσότα από τις 25 Σεπτεμβρίου, οι Τίμπεργουλβς, όμως τον αποδέσμευσαν ανοίγοντας τον... δρόμο για τη Φενέρμπαχτσε.

Ο τραυματισμός του Ουίλμπεκιν στην πρεμιέρα της EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου υπέστη ρήξη χιαστού, έφερε σύννεφα στην τουρκική ομάδα που ξεχύθηκε στην αγορά για να βρει αντικαταστάτη εν μέσω της πολύ απαιτητικής σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, μιας και ο 31χρονος γκαρντ αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Όπως όλα δείχνουν, μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει για την έναρξη της συνεργασίας της Φενέρμπαχτσε με τον Σκάιλαρ Μέις