Οι Χόρνετς διώχνουν τον παίκτη που «έκραζε» δημόσια μέλη της ομάδας (pic)

Κάι Τζόουνς

Οι Χόρνετς διώχνουν τον παίκτη που «έκραζε» δημόσια μέλη της ομάδας (pic)

Χρήστος Τσάλτας 09:32 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναμένεται να αναζητήσει άμεσα ο Κάι Τζόουνς, καθώς οι Σάρλοτ Χόρνετς, στους οποίους ανήκει, αναμένεται να τον αφήσουν ελεύθερο, έπειτα από τα σχόλια που έκανε εις βάρος συμπαικτών του.

Το φετινό καλοκαίρι ο Κάι Τζόουνς κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα. Και όχι για θέματα που σχετίζονταν με το μπάσκετ, αλλά λόγω της συμπεριφοράς του έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Έχοντας ολοκληρώσει τη δεύτερη σεζόν του με τους Σάρλοτ Χόρνετς και έχοντας rookie contract σε ισχύ για ακόμα μία σεζόν, τουλάχιστον, ο άσος από τις Μπαχάμες έκανε σχόλια εις βάρος συμπαικτών του στην ομάδα από την Βόρεια Καρολίνα και πιο συγκεκριμένα τα βέλη του στράφηκαν στους Νικ Ρίτσαρντς και Μαρκ Ουίλιαμς, δείχνοντας πως δεν είναι και ο πιο μεγάλος... θαυμαστής τους.

Ο head coach της ομάδας, Στιβ Κλίφορντ, παραδέχτηκε πως άπαντες στην ομάδα είναι ενήμεροι για την δράση του Τζόουνς και τα σχόλια που έκανε και αξιλογούν την κατάσταση εσωτερικά. Όμως το μέλλον του εκρηκτικού άσου στη Σάρλοτ μόνο ξεκάθαρο δεν είναι.

ΟΙ φωνές που ζητούν την αποχώρησή του έχουν αυξηθεί, την ίδια ώρα που και ο ίδιος ο παίκτης συντηρεί την όλη κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό πως το φετινό καλοκαίρι δεν έδωσε το παρόν σε καμία εθελοντική δραστηριότητα των παικτών των Χόρνετς, την ώρα που όλοι οι συμπαίκτες του ήταν ενεργοί και παρόντες.

Γίνεται σαφές πλέον πως ανάμεσα σε Χόρνετς και Τζόουνς υπάρχει χάσμα, το οποίο πολύ δύσκολα θα γεφυρωθεί, γεγονός που σημαίνει ότι ο άσος από τις Μπαχάμες πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Για την ώρα πάντως ο Τζόουνς δεν αγχώνεται και το έριξε στο... χορό, υπό τους ήχους του Billie Jean του Μάικλ Τζάκσον, με τις χορευτικές κινήσεις του να γίνονται viral!