Οικογενειακές στιγμές για τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον στο Ισραήλ

Οικογενειακές στιγμές για τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον στο Ισραήλ

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:09 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 20.08.2024

Μέχρι το Ισραήλ έφτασε ο πρώην αστέρας του NBA Ντέιβιντ Ρόμπινσον για να δει τον γιο του, Τζάστιν να αγωνίζεται.

Ο «Ναύαρχος» -όπως ήταν και το παρατσούκλι του- Ντέιβιντ Ρόμπινσον πήγε στο Ισραήλ για να παρακολουθήσει τον γιο του στην νίκη της ομάδας του στην παράταση με σκορ 105-101.

Ο Τζάστιν τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών του NBA, αλλά δεν διστάζει να στηρίξει την οικογένειά του όπου και αν βρίσκεται.

Ο Αντετοκούνμπο δεν σπατάλησε χρήματα για τα outfit στο All-Star Weekend. Καθάρισε με 11 δολάρια! (vid)
NBA

17:49 - 23.02.2023

Ο Αντετοκούνμπο δεν σπατάλησε χρήματα για τα outfit στο All-Star Weekend. Καθάρισε με 11 δολάρια! (vid)

Οταν τον ρώτησαν πόσο κόστισε η επιλογή των ρούχων και των αξεσουάρ του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε πως τα περισσότερα ήρθαν στην κατοχή του χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει...

«Ήταν διασκεδαστικό. Αυτά τα παιδιά παίζουν σκληρά, είναι ένα κλειστό παιχνίδι», είπε στο ημίχρονο του αγώνα ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον. «Δεν καταφέραμε να έρθουμε τα τελευταία χρόνια, οπότε τώρα μπορούμε να τον δούμε από κοντά και να τον δούμε να μεγαλώνει και να είναι πιο δυνατός. Είναι μια υπέροχη στιγμή για εμάς».

«Δεν προσπαθείς ποτέ να βάλεις τα δικά σου πράγματα στα παιδιά σου, προσπαθείς να τα αφήσεις να αποκτήσουν την δικιά τους ζωή» αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον.

Ο Ρόμπινσον παραδέχτηκε ότι μερικές φορές του λείπει το μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά καταλαβαίνει ότι η ζωή πρέπει να προχωρήσει. «Μου λείπει λίγο. Όταν κάνεις κάτι σε υψηλό επίπεδο, δεν υπάρχει τρόπος να το αντικαταστήσεις στη ζωή σου» εξήγησε.

«Ήταν καταπληκτικό. Έπρεπε να κάνω κάποια άλλα διασκεδαστικά πράγματα, αλλά το μπάσκετ ήταν πολύ ωραίο».

Ο Τζάστιν Ρόμπινσον έχει μέσο όρο 14.9 πόντους και 8.4 ριμπάουντ. Με 13 νίκες και 7 ήττες, η Νετάνια είναι αυτή τη στιγμή στην 6η θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Tags: