Ο μεγάλος στόχος των Θάντερ είναι ο παίκτης-αποκάλυψη των Νικς

Ο μεγάλος στόχος των Θάντερ είναι ο παίκτης-αποκάλυψη των Νικς

Sportal newsroom 20:20 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 11.06.2024

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, με το όνομα του Αϊζάια Χάρτενσταϊν, που έκανε καταπληκτική σεζόν με τους Νιου Γιορκ Νικς, να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Την φετινή σεζόν έφτασαν ως τους ημιτελικούς της Δύσης, όπου είδαν τους Ντάλας Μάβερικς να βάζουν τέλος στην παρουσία τους στα playoffs της περιφέρειας. Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι αποφασισμένοι να κάνουν ένα βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν, ενισχύοντας το ρόστερ τους σε θέσεις που έχουν ανάγκη.

Μια εξ αυτών είναι και ο σέντερ, με τον Μπισμάκ Μπιγιόμπο να μην καταφέρνει να κάνει τη διαφορά και να μπαίνει στο ροτέισιον των «κεραυνών». Ο μεγάλος στόχος του Σαμ Πρέστι και των συνεργατών του έχει εντοπιστεί ήδη στο πρόσωπο ενός παίκτη που έκανε τη διαφορά τη σεζόν που πέρασε.

Αύξηση των ομάδων του ΝΒΑ βλέπει ο Σίλβερ
NBA

09:13 - 11.06.2024

Αύξηση των ομάδων του ΝΒΑ βλέπει ο Σίλβερ

Ο επίτροπος του NBA Άνταμ Σίλβερ ανέφερε ότι το πρωτάθλημα θα εξετάσει το ενδεχόμενο επέκτασης με πιθανές νέες ομάδες σε πόλεις όπως το Σιάτλ, το Λας Βέγκας και την Πόλη του Μεξικού.

Ο Αϊζάια Χάρτενσταϊν είναι ο... εκλεκτός των Θάντερ και ένας παίκτης που αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο καυτά ονόματα της free agency. Το συμβόλαιό του με τους Νιου Γιορκ Νικς έχει εκπνεύσει και θα είναι ελεύθερος να βρει το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του, με τους Θάντερ να έχουν ήδη το όνομά του ψηλά στη λίστα.

Το δυνατό όπλο της ομάδας από την OKC για την περίπτωση του Γερμανού σέντερ είναι το cap space που έχει στο salary cap της. Αυτό γιατί μπορούν να διαθέσουν 35+ εκατ. δολάρια για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, έχοντας ήδη τη διάθεση να δώσουν πολλά εξ αυτών στον Χαρτενσταϊν.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει εμφανίσει την επιθυμία να παραμείνει στους Νιου Γιορκ Νικς και τη νέα σεζόν, καθώς κατάφερε να ξεχωρίσει υπό τις οδηγίες του Τομ Θίμποντο, ωστόσο αν δεν υπάρξει deal με την ομάδα της Νέας Υόρκης, τότε οι Θάντερ αναμένεται να ανεβάσουν την... ένταση για να τον κάνουν δικό τους.