Ανακοινώθηκε ο Χάνλαν από την Τουρκ

Ανακοινώθηκε ο Χάνλαν από την Τουρκ

Νίκος Καλαμπάκας 15:11 - 03.07.2024

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportal, αφού η Τουρκ Τέλεκομ ανακοίνωσε την απόκτηση του Καναδού γκαρντ, Ολιβιέ Χάνλαν.

Παίκτης της Τουρκ Τέλεκομ είναι και επίσημα ο Ολιβιέρ Χάνλαν, αφού η ομάδα της Τουρκίας ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Η Τουρκ Τέλεκομ κλείνει τον Χάνλαν
EUROCUP

19:57 - 02.07.2024

Η Τουρκ Τέλεκομ κλείνει τον Χάνλαν

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σημαντική κίνηση είναι η Τουρκ Τέλεκομ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ολιβιέρ Χάνλαν.

Ο Καναδός γκαρντ, που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηρακλή και Άρη, τα τελευταία χρόνια έχει εδραιώσει την παρουσία του στην Ευρώπη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βοηθώντας την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη να κατακτήσει το πρωτάθλημα της VTB League.

Έτσι, η Τουρκ αποφάσισε να επενδύσει πάνω του και να στηριχτεί στις ικανότητές του τη νέα σεζόν.

Πρόσφατα στην ομάδα επέστρεψε ο Εμρέ Τσαν, ο οποίος είχε οδηγήσει την Τουρκ στον τελικό του Eurocup. Η θητεία του Τούρκου προπονητή στην Εφές δεν κράτησε πολύ, αφού δεν κατάφερε να παρουσιάσει το έργο που ήθελε κι έτσι επέστρεψε στην ομάδα που αγαπήθηκε με στόχο να την οδηγήσει ξανά στην επιτυχία.

Ο Τσαν ήθελε παίκτες με ποιότητα για την επόμενη μέρα της ομάδας, στοιχείο που διαθέτει ο Χάνλαν.

Ο Χάνλαν ξεκίνησε την περασμένη σεζόν στην Ιταλία, για λογαριασμό της Βαρέζε, όντας το απόλυτο σημείο αναφοράς των «κόκκινων». Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ουίλ Μπάρτον στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, λόγω ιατρικών εξετάσεων, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον ξεχώρισε και τον έκανε δικό της για το φίνις της σεζόν, με τον «Όλι» να δείχνει για ακόμα μια φορά την ποιότητά του.