H πρώτη φωτογραφία του Βιλντόζα με φανέλα Ολυμπιακού (pic)

H πρώτη φωτογραφία του Βιλντόζα με φανέλα Ολυμπιακού (pic)

Sportal newsroom 14:31 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 05.08.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Αργεντινό πλέι μέικερ να έχει μπει ήδη στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Λούκα Βιλντόζα για ακόμα μια φορά στην Ελλάδα. Όχι όμως για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, αλλά στον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πειραιά να φτάνει σε συμφωνία με τον Αργεντινό πλέι μέικερ για τα επόμενα δύο χρόνια, ισχυροποιώντας την περιφερειακή γραμμή της.

Το καλοκαίρι ήταν ήρεμο για τον έμπειρο πλέι μέικερ, ο οποίος «γέμισε» τις μπαταρίες του και πλέον μετράει αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο, σε όλα τα επίπεδα. Αυτό γιατί θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο σε μια ομάδα που «διψάει» για επιτυχίες.

Για το λόγο αυτό ο Βιλντόζα όχι μόνο βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες, αλλά το μεσημέρι της Δευτέρας πέρασε αρκετές ώρες στο ΣΕΦ, δουλεύοντας ατομικά στο γυμναστήριο του φαληρικού σταδίου. Έτσι, είχε την πρώτη του επαφή με το νέο περιβάλλον στο οποίο θα βρίσκεται τα επόμενα δύο χρόνια, με σκοπό να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε κατάκτηση τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το φετινό καλοκαίρι οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν σημαντικά τόσο με την δική του απόκτηση, όσο και του Τάιλερ Ντόρσεϊ και φυσικά του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος επέστρεψε στον Πειραιά, έπειτα από μία σεζόν στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!