Το video της FIBA με τους πανηγυρισμούς της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στο Παρίσι - Χόρευε με μπότα ο Θανάσης!
i

© Intime

Το video της FIBA με τους πανηγυρισμούς της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στο Παρίσι - Χόρευε με μπότα ο Θανάσης!

Sportal newsroom 00:07 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 08.07.2024

H επιστροφή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από 16 χρόνια είναι γεγονός και η Διεθνής Ομοσπονδία ανήρτησε οπτικοακουστικό υλικό από τους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη επί της Κροατίας.

Όταν τελείωσε ο τελικός κόντρα στην Κροατία και η εθνική ομάδα πήρε τη νίκη που αντιστοιχεί σε πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέχρι και ο χορός ξεκίνησε πάνω στο παρκέ του ΣΕΦ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για πρώτη φορά μετά το Πεκίνο (2008) επιστρέφει στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση και η FIBA δημοσίευσε ένα υπέροχο video.

To οπτικοακουστικό υλικό εμπεριέχει στιγμές χαράς και περηφάνιας, απαρτίζεται από εντυπωσιακά πλάνα των πρωταγωνιστών, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στο επίκεντρο όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς με την... τιτανια προσπάθειά τους. Ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου, ο εξαιρετικός Γιώργος Παπαγιάννης, ο καθοδηγητής Νικ Καλάθης και όλοι οι υπόλοιποι και μη εξαιρετέοι!

🏀 Eλλάδα από ατσάλι «τσάκισε» την Κροατία και πάει Παρίσι!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!