Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε το φιλικό με την Τραπάνι

Λούκα Βιλντόζα

i

© X

Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε το φιλικό με την Τραπάνι

Sportal newsroom 13:12 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 18.09.2024

Ο Ολυμπιακός θα δώσει μόνο ένα φιλικό με την Τραπάνι, αφού το δεύτερο φιλικό της Δευτέρας (23/9) ακυρώθηκε μετά από αίτημα των Ιταλών.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς αλλά και... απρόοπτα, αφού οι πειραιώτες έμαθαν ότι ένας τους προγραμματισμένο φιλικό θα ακυρωθεί, κατόπιν αιτήματος της Τραπάνι.

Οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες στην Ιταλία, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Τραπάνι σε ένα μόνο φιλικό, αυτό της Κυριακής (22/9). Αρχικά ήταν προγραμματισμένο και ένα δεύτερο, την Δευτέρα (23/9), το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά από αίτημα των Ιταλών.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τις «φιλικές» υποχρεώσεις του στις 22 του μήνα και θα έχει μπροστά του σχεδόν μια εβδομάδα προτού ταξιδέψει για την Ρόδο και το Σούπερ Καπ το διήμερο 28-29/9.

Βεζένκοφ στο Sportal: «Δεν γεννήθηκα Ολυμπιακός, αλλά δέθηκα με τον κόσμο»
EUROLEAGUE

10:36 - 18.09.2024

Βεζένκοφ στο Sportal: «Δεν γεννήθηκα Ολυμπιακός, αλλά δέθηκα με τον κόσμο»

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς στη Euroleague και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal για τους στόχους του συλλόγου, αλλά και την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.