Οι τραυματισμοί του Αμαρουσίου έφεραν ακύρωση του φιλικού με Ολυμπιακό

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Οι τραυματισμοί του Αμαρουσίου έφεραν ακύρωση του φιλικού με Ολυμπιακό

Sportal newsroom 12:00 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 02.09.2024

Το προγραμματισμένο για Τρίτη (03/09) φιλικό κόντρα στο Μαρούσι δεν θα διεξαχθεί για τον Ολυμπιακό, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Η πρώτη... πρόβα ενόψει της νέας σεζόν παίρνει παράταση για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετώπιζε, βάσει προγράμματος, το Μαρούσι, στο ΣΕΦ σε φιλικό προετοιμασίας, στο οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα είχε την δυνατότητα να τεστάρει την ετοιμότητα του γκρουπ.

Παρ' όλα αυτά οι Πειραιώτες υπολόγιζαν χωρίς τις ατυχίες στο στρατόπεδο της ομάδας του Νίκου Βετούλα. Αυτό γιατί στο Μαρούσι υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς, κάτι που οδήγησε σε αλλαγή σχεδίων.

Η δημοσίευση του Εβάν Φουρνιέ που προκάλεσε επίθεση... αγάπης από οπαδούς του Ολυμπιακού
EUROLEAGUE

11:21 - 02.09.2024

Η δημοσίευση του Εβάν Φουρνιέ που προκάλεσε επίθεση... αγάπης από οπαδούς του Ολυμπιακού

Next stop Faliro? Το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί σε λίγο καιρό, όμως ένα ποστάρισμα του Εβάν Φουρνιέ από το Μετρό της Γαλλίας ήταν αρκετό για να προκαλέσει «έκρηξη» στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού.

Αυτό σημαίνει πως το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη (03/09) δεν θα διεξαχθεί, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν προπονήσεις πριν από τα δυνατά φιλικά που περιλαμβάνει το πρόγραμμά τους.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως το πρώτο φιλικό της νέας σεζόν θα είναι η μεγάλη βραδιά για τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Παρασκευή (06/09) τιμάει τον «Πρι» με τον πιο λαμπερό τρόπο, σε φιλικό απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την διάθεση των εισιτηρίων να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και το sold out να είναι προ των πυλών, σε μια βραδιά που οι Πειραιώτες και ο κόσμος τους θα δείξουν τον δέοντα σεβασμό σε έναν άνθρωπο που έγραψε τη δική του ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα όλα αυτά τα χρόνια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!