Με ξεχωριστή «παρέα» ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άλμπα (vid)

Με ξεχωριστή «παρέα» ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άλμπα (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:29 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα για την 24η αγωνιστική της Euroleague με τους Ερυθρόλευκους να έχουν μια ξεχωριστή παρέα κατά την είσοδό του στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ μεγάλο ματς απέναντι στην Άλμπα, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν ξεχωριστή στήριξη σε αυτό το παιχνίδι. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος «One Team» της Euroleague, ο Ολυμπιακός μπήκε στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ συνοδευόμενος από μικρά παιδιά της δομής Σχιστού, με τον κόσμο να υποδέχεται αυτή την κίνηση με ένα θερμό χειροκρότημα. 

Μάλιστα οι μικροί φίλοι του Ολυμπιακού από την δομή Σχιστού ήταν δίπλα στους παίκτες και κατά την παρουσίαση της ομάδας. 

Η είσοδος της ομάδας του Ολυμπιακού μέσα από την κάμερα του Sportal: 

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» την Άλμπα με ασταμάτητους Κάνααν και Ράιτ!
EUROLEAGUE

23:03 - 30.01.2024

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» την Άλμπα με ασταμάτητους Κάνααν και Ράιτ!

Ο Ολυμπιακός, παρόλα τα προβλήματα, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Άλμπα, την οποία και διέλυσε με 101-87, με τους Ερυθρόλευκους να ξεπερνούν τους 100 για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν! Αυτή ήταν η 13η νίκη του Ολυμπιακού, ο οποίος παραμένει δυναμικά μέσα στο «κόλπο» της πρόκρισης. Κορυφαίοι ο Κάνααν και ο Ράιτ για τους νικητές.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης