Αμφίβολος ο Μιλουτίνοφ ενόψει Μπασκόνια, εκτός ο Σίκμα

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Αμφίβολος ο Μιλουτίνοφ ενόψει Μπασκόνια, εκτός ο Σίκμα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:37 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός «πονοκεφαλιάζει» για την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο σέντερ να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την Μπασκόνια (09/11, 19:30). Εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Λουκ Σίκμα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μπασκόνια ολοκληρώνεται, όμως τα προβλήματα στο στρατόπεδο των Πειραιωτών παραμένουν, με την ανησυχία ενόψει του αγώνα της Πέμπτης να είναι έντονη.

Στην προπόνηση της Πέμπτης τα προβλήματα παραμένουν στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να περιμένει την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό, ο οποίος τον κράτησε εκτός μάχης και από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπασκόνια να είναι αμφίβολη.

Ο Έλληνας προπονητής θα περιμένει τον «Μίλου» ως την τελευταία στιγμή, ωστόσο είναι προφανές πως ενδεχόμενη απουσία του Σέρβου σέντερ θα αλλάξει άρδην τα πλάνα των Πειραιωτών.

Την ίδια ώρα εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι παραμένει ο Λουκ Σίκμα. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και την Δευτέρα (13/11) θα προσπαθήσει να μπει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Παράλληλα, σταθερά εκτός δράσης παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης.