Αμυντικός της σεζόν στην Euroleague ο Τόμας Ουόκαπ (vid)

Τόμας Ουόκαπ

Αμυντικός της σεζόν στην Euroleague ο Τόμας Ουόκαπ (vid)

Sportal newsroom 09:17 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:03 - 29.05.2024

Ό,τι δεν κατάφερε πέρυσι, το πέτυχε φέτος ο Τόμας Ουόκαπ. Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της σεζόν, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη πρόκριση των Πειραιωτών στο FInal 4 της Euroleague.

Ακόμα μια διάκριση για τον Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος και την φετινή σεζόν άφησε το impact του στα παρκέ της Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Έπειτα από την περασμένη σεζόν, όπου ο Έντι Ταβάρες κατέκτησε το βραβείο του αμυντικού της σεζόν, κάτι που έφερε συζητήσεις ακόμα και στις τάξεις των παικτών, ο πλέι μέικερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε το βραβείο τη φετινή σεζόν.

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Ολυμπιακού: Πότε θα δείτε τους ημιτελικούς και τους τελικούς των ερυθρόλευκων
ΣΠΟΡ

17:39 - 10.05.2024

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Ολυμπιακού: Πότε θα δείτε τους ημιτελικούς και τους τελικούς των ερυθρόλευκων

Το 2024 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά του Ολυμπιακού στα ομαδικά σπορ, αφού οι Πειραιώτες διεκδικούν τέσσερα ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ ήδη έχουν κατακτήσει ένα!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ουόκαπ κατακτά το βραβείο αυτό, το οποίο πιστοποιεί την επιβλητική παρουσία του στο πίσω κομμάτι του παρκέ, με τον Μπαρτζώκα να έχει στα χέρια του έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη δουλειά στην άμυνα και να δώσει λύσεις, πιέζοντας τον αντίπαλο μέχρι... εξάντλησης.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού έμεινε στο παρκέ για 27 λεπτά περίπου, ανά αγώνα, μετρώντας 8,1 πόντους, 4,8 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα, δείχνοντας την επιρροή του στο παιχνίδι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους για ακόμα μια σεζόν.