Ο Ολυμπιακός ανανέωσε την συνεργασία του με την Ελένη Σύρρα για 4η σεζόν

Ελένη Σύρρα

i

© Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε την συνεργασία του με την Ελένη Σύρρα για 4η σεζόν

Ευτυχία Οικονομίδου 17:10 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 19.08.2024

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει για τέταρτη σεζόν να αγωνίζεται η διεθνής γκαρντ, Ελένη Σύρρα.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Σύρρα που θα αγωνίζεται για τέταρτη χρονιά στα «ερυθρόλευκα» έχοντας στο παλμαρέ της τρία πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός: «Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πάει όπως αναμενόταν - Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις»
EUROLEAGUE

16:15 - 16.08.2024

Ολυμπιακός: «Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πάει όπως αναμενόταν - Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις»

Μετά το... υπονοούμενο του Νεμπόισα Τσόβιτς, όχι για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, αλλά για τον τραυματισμό του Μουσταφάλ Φαλ, ο Ολυμπιακός -κατά κάποιον τρόπο- επιβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα και η ενημέρωση των Πειραιωτών δείχνει μία έντονη ανησυχία για την υγεία του Γάλλου σέντερ.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Σύρρα. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου».

Η δήλωση της Ελένης Σύρρα: «Είναι τιμή μου, που θα βρίσκομαι για τέταρτη χρονιά μέσα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσω, μέσω της σκληρής καθημερινής δουλειάς στο γήπεδο, να φανώ αντάξια των προσδοκιών! Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο, κ. Μιχάλη Κουντούρη, την Εύη Δημητράτου και τον κόουτς Θάνο Νίκλα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Να έχουμε μια χρόνια γεμάτη υγεία με τίτλους».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!