Αναχώρησε για Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός - Εντός αποστολής ο ΜακΚίσικ για το ματς με τη Φενέρ, εκτός ο Μήτρου Λονγκ

Αναχώρησε για Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός - Εντός αποστολής ο ΜακΚίσικ για το ματς με τη Φενέρ, εκτός ο Μήτρου Λονγκ

Γιώργος Γαβριλάκης 09:59 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 03.10.2024

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Φενέρμπαχτσε (4/10, 20:30, Novasports Prime) για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας εντάσσει στα πλάνα του τον Σακίλ ΜακΚίσικ, αλλά όχι και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Την αρχή θα την κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, που ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην Euroleague από το... αγαπημένο του Βερολίνο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Άλμπα. Μία μέρα αργότερα ο Ολυμπιακός θα πάρει θέση στο παρκέ της Ulker Sports Arena για να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε, ενώ το πρωί της Πέμπτης (10/3) οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για την Κωνσταντινούπολη.

Εντός της αποστολής ήταν και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο Super Cup της Ρόδο, αλλά τώρα επιστρέφει στη διαθεσιμότητα. Μόνο που πέραν των γνωστών απουσιών στο μπλοκάκι του κόουτς Γιώργου Μπαρτζώκα (Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουσταφά Φαλ, Κίναν Έβανς), υπάρχει άλλο ένα όνομα. Αυτό του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Καναδοέλληνας γκαρντ βέβαια δεν είναι τραυματίας, αλλά είναι... φρέσκος μπαμπάς. Πήρε άδεια λοιπόν, για να χαρεί το νεογέννητο αγόρι της φαμίλιας του και θα επανέλθει σύντομα στο επαγγελματικό του πρόγραμμα.