Ανεβάζει ρυθμούς ο Μιλουτίνοφ εν όψει Μπασκόνια - Ξεκίνησε τρέξιμο ο Σίκμα, παραμένει εκτός ο ΜακΚίσικ
i

© Intime

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μιλουτίνοφ εν όψει Μπασκόνια - Ξεκίνησε τρέξιμο ο Σίκμα, παραμένει εκτός ο ΜακΚίσικ

Γιώργος Γαβριλάκης 15:21 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 14.08.2024

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να βγάζει μέρος της προπόνησης, την Τετάρτη (8/11) ο Σέρβος σέντερ θα προετοιμαστεί κατάλληλα και την Πέμπτη (9/11) αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για τον αγώνα κόντρα στην Μπασκόνια.

Η τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο σιγά σιγά τον... εγκαταλείπει. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εξαιτίας της δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Basketball League, ενώ είχε παίξει με ενοχλήσεις -λίγες μέρες πριν το ματς πρωταθλήματος- κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Τώρα, ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού αυξάνει τους ρυθμούς του και προετοιμάζεται κατάλληλα ώστε να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα στο ματς με την Μπασκόνια για την 7η αγωνιστική της EuroLeague

Την Τρίτη (7/11) ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας τον είδε να βγάζει μεγάλο μέρος της προπόνησης, την Τετάρτη (8/11) αναμένεται να μπει στο παρκέ με 100% αγωνιστικούς ρυθμούς για την τελική προετοιμασία του, ώστε μία μέρα αργότερα (Πέμπτη 9/11) να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Βάσκους. 

Έτσι, στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ισπανικό σύλλογο ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τους δύο «πύργους», με τον Μουσταφά Φαλ να έχει ξεφύγει από το... υποτονικό του ξεκίνημα, κυρίως λόγω διαδοχικών ενοχλήσεων και μικροτραυματισμών και δείχνει πλέον πολύ δυνατός. Μάλιστα, κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν πιο παραγωγικός από ποτέ, αφού έκανε triple double. Πράγμα που είχε να καταφέρει παίκτης του Ολυμπιακού από την εποχή του Σάσα Βολκόφ. Δηλαδή, για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια!

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με την Μπασκόνια και τον Προμηθέα
EUROLEAGUE

15:49 - 06.11.2023

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με την Μπασκόνια και τον Προμηθέα

H KAE Ολυμπιακός παροτρύνει τους φιλάθλους να κατοχυρώσουν τα εισιτήρια για τον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης (9/11) με την Μπασκόνια και για το ματς του εγχώριου πρωταθλήματος του Σαββάτου (11/11) κόντρα στον Προμηθέα.

Στο μεταξύ, εκτός δράσης παραμένουν οι Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον πρώτο να έχει ξεκινήσει χαλαρή άσκηση (τρέξιμο), ενώ ο δεύτερος συνεχίζει τις θεραπείες και την αποκατάσταση.