Στο Κάουνας ο Ολυμπιακός με απουσίες για να συνεχίσει στην Euroleague από εκεί που σταμάτησε

Στο Κάουνας ο Ολυμπιακός με απουσίες για να συνεχίσει στην Euroleague από εκεί που σταμάτησε

Γιώργος Γαβριλάκης 09:51 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 14.08.2024

Η 27η αγωνιστική, δύο εβδομάδες μετά την 26η, επιφυλάσσει στον Ολυμπιακό μία δοκιμασία στο Κάουνας κόντρα στην φορμαρισμένη Ζαλγκίρις (1/3, 20:00, Novasports). Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην Λιθουανία χωρίς τους Μιλουτίνοφ, Λαρεντζάκη, Ουίλιαμς-Γκος και Μήτρου-Λονγκ.

H Euroleague επανεκκίνησε την τελευταία μέρα του... κουτσού Φλεβάρη και σήμερα 1η Μαρτίου, μέρα Παρασκευή, συνεχίζεται η 27η αγωνιστική. Κι αφού ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη στη Μαδρίτη επί της πρωτοπόρου Ρεάλ μία μέρα πριν, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Κάουνας (1/3, 20:00, Novasports), την ομάδα που ο προπονητής της θεωρεί πως οι Πειραιώτες «θα κατακτήσουν φέτος την EuroLeague». Ο Ιταλός κόουτς της Ζαλγκίρις, Αντρέα Τρινκιέρι, έκανε μία πρόβλεψη, αλλά στην πραγματικότητα ήθελε να εξηγήσει ποιος είναι το επίπεδο των «ερυθρολεύκων».

Βέβαια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αρκετές απουσίες στο σημειωματάριό του για το ματς με τους Λιθουανούς. Πέραν του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που παραμένει εκτός και προέρχεται από χειρουργική επέμβαση στο πόδι, ο Γιάννούλης Λαρεντζάκης, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος είναι μη διαθέσιμοι.

Αυτό βέβαια, δεν αλλάζει τον στόχο του Ολυμπιακού, ο οποίος πριν σταματήσει για δύο εβδομάδες η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (για τους αγώνες των εθνικών ομάδων στα «παράθυρα» της FIBA) είχε τρεις σερί νίκες. Μία με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ και δύο εκτός έδρας. Στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν και στην Ισπανία απέναντι στην Βαλένθια.

Αποθέωση του Αταμάν από τον Σλούκα στα αποδυτήρια - Περίμενε την αποστολή ο κόσμος έξω από το γήπεδο (vids)
EUROLEAGUE

01:53 - 01.03.2024

Αποθέωση του Αταμάν από τον Σλούκα στα αποδυτήρια - Περίμενε την αποστολή ο κόσμος έξω από το γήπεδο (vids)

Ο Εργκίν Αταμάν έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον Κώστα Σλούκα και τους υπόλοιπες παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR στα αποδυτήρια μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εκατοντάδες φίλαθλοι περίμεναν τους «πράσινους» έξω από το γήπεδο.

Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και στα προηγούμενα τρία παιχνίδια της και η Ζαλγκίρις. Πήρε ισάριθμες νίκες και πολύ σημαντικές. Επικράτησε της Αναντολού Εφές και του Παναθηναϊκού στο Κάουνας και για την 26η αγωνιστική (την προηγούμενη) επικράτησαν στο Βελιγράδι του Ερυθρού Αστέρα.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!