Παροξυσμός - Απίστευτο «ντου» των οπαδών του Ολυμπιακού στο λογαριασμό του Φουρνιέ: «Υπόγραψέ το το γ@@@, δεν μπορώ να περιμένω»

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Παροξυσμός - Απίστευτο «ντου» των οπαδών του Ολυμπιακού στο λογαριασμό του Φουρνιέ: «Υπόγραψέ το το γ@@@, δεν μπορώ να περιμένω»

Sportal newsroom 18:23 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 02.09.2024

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κάνει... κατάληψη στα social media του Εβάν Φουρνιέ και προσπαθεί ψήσει τον Γάλλο σούπερ σταρ να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Τις τελευταίες ώρες ο Εβάν Φουρνιέ είναι το πιο καυτό όνομα στον κόσμο του μπάσκετ. Η απόφασή του να εξετάσει προτάσεις από την Ευρώπη έχει προκαλέσει φρενίτιδα, καθώς στο... κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει δυναμικά και ο Ολυμπιακός, που θέλει να ρίξει ακόμα μια «βόμβα» αυτό το καλοκαίρι.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες ο Γάλλος γκαρντ βλέπει πολύ θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, σε μια μεταγραφή που εφόσον ολοκληρωθεί μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην Euroleague της νέας σεζόν.

Έτοιμη η «βόμβα»: Κλείνει Φουρνιέ ο Ολυμπιακός!
EUROLEAGUE

17:36 - 02.09.2024

Έτοιμη η «βόμβα»: Κλείνει Φουρνιέ ο Ολυμπιακός!

Όλα έτοιμα για το απόλυτο «μπαμ» του καλοκαιριού από τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες, αλλά και με ρεπορτάζ του εξωτερικού, ο Εβάν Φουρνιέ αποφάσισε να αποδεχθεί την προσφορά των «ερυθρολεύκων» και θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μάλιστα, στο εξωτερικό ισχυρίζονται ότι οι συζητήσεις έχουν μετουσιωθεί σε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον έμπειρο παίκτη να υπογράφει με την ομάδα του Πειραιά για τα επόμενα δύο χρόνια με συνολικές απολαβές που φτάνουν τα 4.5 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως και να 'χει, δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει ήδη «τρελαθεί» και μόνο που υπάρχει το ενδεχόμενο ένας τέτοιος παίκτης να αγωνιστεί με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος από τη νέα σεζόν.

Αυτή την «τρέλα» οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλησαν να τη δείξουν στον Φουρνιέ και γι' αυτό του έκαναν επίθεση αγάπης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ενώ παράλληλα θέλησαν να βάλουν κι εκείνοι το λιθαράκι τους, προκειμένου να πειστεί και να πει το πολυπόθητο «ναι».

«Υπόγραψέ το το γ@@@, δεν μπορώ να περιμένω», «άντε ρε μαλ@@@ τελείωνε και έλα στον θρύλο», «Φουρνιέ έλα μας έχει πιάσει τρέλα», είναι κάποια από τα εκατοντάδες σχόλια φίλων του Ολυμπιακού κάτω από διάφορες αναρτήσεις του Γάλλου γκαρντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!