Στο πόδι το ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό: Μοναδική αποθέωση για Βεζένκοφ, Φουρνιέ και όχι μόνο

Στο πόδι το ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό: Μοναδική αποθέωση για Βεζένκοφ, Φουρνιέ και όχι μόνο

Χρήστος Τσάλτας 21:36 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 06.09.2024

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φόρεσε τα καλά του, με τους παίκτες του Ολυμπιακού και όχι μόνο να μπαίνουν στο κλίμα.

Ο Ολυμπιακός τιμάει την ιστορία του. Ο Γιώργος Πρίντεζης πέρνάει στο πάνθεον και λίγο πριν από την έναρξη της λαμπερής εκδήλωσης με τίτλο «A moment to Remember» ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά φρόντισε να δείξει την στήριξή του.

Την... τιμητική τους είχαν οι Σάσα Βεζένκοφ, Εβάν Φουρνιέ και Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Παπανικολάου, άκουσαν τα ονόματά τους να γίνονται συνθήματα στα χείλη των φίλων της ομάδας που γέμισαν το ΣΕΦ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Εβάν Φουρνιέ δεν σταματούσε να χαμογελάει από τη στιγμή που μπήκε στο παρκέ, καθώς για πρώτη φορά βίωσε την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε από την πρώτη στιγμή.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού με την κίνηση αυτή θέλησε να στείλει... μήνυμα προς την ομάδα της νέας σεζόν ότι θα είναι στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!