Αποθέωση από κορυφαίο ευρωπαίο δημοσιογράφο: «Ο παλιός, καλός Ολυμπιακός επέστρεψε»

Ολυμπιακός

i

© INTIME

Αποθέωση από κορυφαίο ευρωπαίο δημοσιογράφο: «Ο παλιός, καλός Ολυμπιακός επέστρεψε»

Μιχάλης Καλογήρου 14:09 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 18.10.2024

Ο Ολυμπιακός είχε την τιμητική του και αποθεώθηκε για τον τρόπο παιχνιδιού του στην εκπομπή «URBONUS» του BasketNews

Ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους στον χώρο της Euroleague, ο Ντονάτας Ουρμπόνας, αναφέρθηκε στην εκπομπή του «URBONUS» στον τρόπο παιχνιδιού του φετινού Ολυμπιακού. Ο Λιθουανός, έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα και της ομάδας του, ενώ επικεντρώθηκε στο παιχνίδι του Σάσα Βεζένκοφ.

Τελευταία στιγμή θα αποφασίσει η Αναντολού Εφές τη συμμετοχή δύο πρωταγωνιστών της στο ματς με τον Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

12:45 - 18.10.2024

Τελευταία στιγμή θα αποφασίσει η Αναντολού Εφές τη συμμετοχή δύο πρωταγωνιστών της στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ο κόουτς της Αναντολού Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, κόντρα στον Ολυμπιακό θα αποφασίσει λίγο πριν από το τζάμπολ (18/10, 20:30) για τη συμμετοχή των Σέιν Λάρκιν και Ντάνιελ Ουτούρου, ενώ εκτός «μάχης» έχει τεθεί ήδη ο Τζούστους Χόλαντζ.

Όσον αφορά τον Βούλγαρο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο Ουρμπόνας μίλησε για τις λιγοστές τρίπλες που έκανε στο παιχνίδι, ενώ έβαλε 22 πόντους κερδίζοντας το MVP της αγωνιστικής για 2η συνεχόμενη φορά. Ακόμη, αναφέρθηκε και στην επίδραση που έχει ο Μουστάφα Φαλ στο παιχνίδι των ερυθρολεύκων, χαρακτηρίζοντας τον ως «game changer».

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν και το πολλαπλά κοψίματα που έχει σχεδιάσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για κάθε επίθεση, κάνοντας το παιχνίδι του Ολυμπιακού αρκετά απρόβλεπτο. Τέλος ο τίτλος του συγκεκριμένου βίντεο ήταν «ο παλιός καλός Ολυμπιακός επέστρεψε».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στην Euroleague, με το 2ο σκέλος της διαβολοβδομάδας να τους βρίσκει στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές.