Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή στο αεροδρόμιο και ο Μπαρτζώκας ζήτησε συγγνώμη για τις ήττες
i

© Intime

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή στο αεροδρόμιο και ο Μπαρτζώκας ζήτησε συγγνώμη για τις ήττες

Sportal newsroom 10:41 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με δύο ήττες από την Ισπανία για την 20η και 21η αγωνιστική της EuroLeague, αλλά οι 100 φίλοι της ομάδας που ακολούθησαν την αποστολή, παρέμειναν στο αεροδρόμιο για να στηρίξουν εμπράκτως την ομάδα.

Η μίνι περιοδεία του Ολυμπιακού στην Ισπανία, με στάσεις στη Βαρκελώνη και την Βιτόρια για την διπλή αγωνιστική της EuroLeague, ολοκληρώθηκε χωρίς να προστεθεί στη συλλογική κάποια νίκη. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν από την Μπαρτσελόνα και από την Μπασκόνια, αλλά οι φίλαθλοι της ομάδας δεν έχουν χάσει την πίστη τους -το ίδιο προφανώς και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους παίκτες του. 

Μάλιστα, με την επιστροφή στην Αθήνα, οι φίλοι του Ολυμπιακού -εκατό άτομα στο σύνολό τους- που είχαν ταξιδέψει μαζί με την αποστολή για τους δύο αγώνες στην Ιβηρική Χερσόνησο, έδειξαν την εκτίμηση που υπάρχει από μέρος του στην προσπάθεια της ομάδας. 

Έτσι, παρέμειναν για λίγη ώρα παραπάνω στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την προσγείωση ώστε έμπρακτα να δηλώσουν την στήριξή του σε όλους. 

Τους υποστήριξαν με συνθήματα και επευφημίες, αλλά συνομίλισαν και μαζί τους. Ειδικά με τον κόουτς Μπαρτζώκα, ο οποίος εκτός του ότι τους ευχαρίστησε για την συμπεριφορά τους και την αγάπη τους, τους ζήτησε και συγγνώμη για τις αρνητικές επιδόσεις της ομάδας που διαχειρίζεται αγωνιστικά.  

H επόμενη ευρωπαϊκή υποχρέωση για την ομάδα του Πειραιά είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιανουαρίου, όταν και αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για την 22η αγωνιστική. Και μετά από αυτό το ματς, ο Ολυμπιακός επιστρέφει και πάλι στην Ισπανία, για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά (στις 25 Ιανουαρίου) την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

🔴 Μπασκόνια - Ολυμπιακός 80-69: Το καράβι γέρνει επικίνδυνα... - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!