Με Μπολμάρο κόντρα στον Ολυμπιακό η Αρμάνι Μιλάνο

Με Μπολμάρο κόντρα στον Ολυμπιακό η Αρμάνι Μιλάνο

Sportal newsroom 17:04 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 14.10.2024

Η Αρμάνι Μιλάνο ταξιδεύει στην Ελλάδα για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Λεάντρο Μπολμάρο να τίθεται στη διάθεση του Έτορε Μεσίνα. Παραμένει εκτός ο Νίμπο.

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν φέρνει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, το βράδυ της Τρίτης. Οι Πειραιώτες έχουν σαν στόχο τη νίκη, που θα διατηρήσει τον καλό ρυθμό που χτίζουν στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτό σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες απαιτήσεις και μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Η ιταλική ομάδα φτάνει στη χώρα μας με μια επιστροφή στη σύνθεσή της. Αυτό γιατί ο Λεάντρο Μπολμάρο φωνάζει και πάλι παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας του έπειτα από απουσία περίπου 10 ημερών. Ο Αργεντινός γκαρντ δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Παρί, λόγω τραυματισμού τον οποίο όμως ξεπέρασε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Μπολμάρο θα βρίσκεται ξανά στην 12άδα της ιταλικής ομάδας, όπως και ο Ντιέγκο Φλακαντόρι, ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στην Μπρέσια. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έχει τεθεί ο Τζος Νίμπο, που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στην Μονακό και παραμένει στα πιτς με τραυματισμό στο πόδι.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η Αρμάνι Μιλάνο στα πρώτα 2 παιχνίδια της στην τρέχουσα Euroleague έχει ρεκόρ 1-1 και ταξιδεύει στην Αθήνα με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στην σεζόν, κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!