Κόντρα στην Αρμάνι για το 2/2 στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Τόμας Ουόκαπ, Εβάν Φουρνιέ και Σάσα Βεζένκοφ

i

©Intime

Κόντρα στην Αρμάνι για το 2/2 στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Νίκος Καλαμπάκας 10:22 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 15.10.2024

Μετά την ήττα της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας από τη Φενέρ στην Πόλη και τη νίκη του στο ΣΕΦ επί της Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (15/10) την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στην πρώτη διαβολοβδομάδα της φετινής Euroleague, φιλοξενώντας στο ΣΕΦ την ιταλική Αρμάνι Μιλάνο.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη του επί της Ζαλγκίρις στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να ζευγαρώσει τα επιτυχημένα αποτελέσματα στη φετινή Ευρωλίγκα.

Αντίπαλός του το βράδυ της Τρίτης 15/10 θα είναι η Αρμάνι, μια ομάδα με τεράστια εμπειρία και παίκτες που στην καλή τους μέρα μπορούν να «σκοτώσουν» κάθε αντίπαλο.

Μοναδική απουσία για την ομάδα του Πειραιά είναι αυτή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ωστόσο αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στις αποστολές της ομάδας. Ο Έβανς δεν είναι έτοιμος ακόμα, ωστόσο αυτό δεν είναι νέο αφού άπαντες γνώριζαν ότι ο γκαρντ από τις ΗΠΑ θα φορέσει ξανά τα παπούτσια του για να πατήσει παρκέ σε αγώνα με τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα στη Ζαλγκίρις και τον Άρη και το βράδυ της Τρίτης θα επιδιώξει να τριτώσει τα... καλά αποτελέσματα, κόντρα στους πάντα επικίνδυνους Ιταλούς.

00:45 - 12.10.2024

Τα Highlights απο την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ζαλγκίρις

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζάλγκιρις (74-68) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Δεν υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος για προετοιμασία. Στόχος πιο πολύ είναι να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας και να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας κάθε μέρα. Δε μας αρέσουν τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά αυτό είναι το καθεστώς κι αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε. Ως προπονητές πρέπει να σκεφτούμε ποια ομάδα έχουμε απέναντί μας. Το Μιλάνο είναι μια ομάδα με πολύ καλό προπονητή και πολύ ταλέντο. Μια ομάδα με χειριστές που είναι πάρα πολύ επιθετικοί στο καλάθι και με δύο φόργουορντ σαν τον ΛεΝτέι και τον Μίροτιτς που μπορούν να σκοράρουν εύκολα και συνήθως τελειώνουν τα ματς με αυτά τα σχήματα, δηλαδή να παίζουν μαζί χωρίς σέντερ. Αυτό δημιουργεί μια ιδιόμορφη κατάσταση για το πώς θα αμυνθείς. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι», είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας