Ολυμπιακός: Ατομικές για τους Πειραιώτες, πάτησαν παρκέ Σλούκας και Πίτερς
i

Κώστας Σλούκας / tourette photography

Ολυμπιακός: Ατομικές για τους Πειραιώτες, πάτησαν παρκέ Σλούκας και Πίτερς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:36 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 20.08.2024

Ο Ολυμπιακός είχε ατομικές προπονήσεις στο πρόγραμμα της Παρασκευής (10/2), με τον Κώστα Σλούκα και τον Άλεκ Πίτερς να πατάνε παρκέ και να βγάζουν κανονικά το ασκησιολόγιο που τους έβαλαν οι προπονητές τους.

Στον Ολυμπιακό το πρόγραμμα ήταν χαλαρό και την Παρασκευή (10/2), με τους Πειραιώτες, ύστερα από το ταξίδι τους στο Βερολίνο, να έχουν ατομικές προπονήσεις στο ΣΕΦ

Το χαλαρό του πράγματος έδωσε την ευκαιρία στον Κώστα Σλούκα και τον Άλεκ Πίτερς να πατήσουν παρκέ και να προπονηθούν ατομικά, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθειά τους ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου. 

Η αρχηγική ομιλία του Παπανικολάου σε τάιμ-άουτ με την Άλμπα: «Δώδεκα λεπτά μοιράζαμε την μπάλα και δεν ήξεραν τι να κάνουν»
EUROLEAGUE

09:38 - 09.02.2023

Η αρχηγική ομιλία του Παπανικολάου σε τάιμ-άουτ με την Άλμπα: «Δώδεκα λεπτά μοιράζαμε την μπάλα και δεν ήξεραν τι να κάνουν»

Ο Κώστας Παπανικολάου έδειξε τις αρχηγικές του ικανότητες, στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλμπα, λέγοντας σε ένα τάιμ-άουτ, ότι δύο λεπτά που οι συμπαίκτες του δεν άλλαζαν την μπάλα, με αποτέλεσμα να κάνουν κακές επιθέσεις.

Ο Κώστας Σλούκας είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Euroleague και απουσίασε από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολούθησαν, με τον Άρη στο ΣΕΦ για την Basket League,με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, με την Εφές ξανά στο φαληρικό στάδιο και με την Άλμπα στο Βερολίνο, ενώ θα έμενε εκτός και από το ματς με το Λαύριο, εάν αυτό διεξαγόταν κανονικά. 

Αιτία αυτού είναι ο τραυματισμός στη μέση του μετά από μια άτσαλη πτώση στο παρκέ, από την οποία και κληρονόμησε μια κάκωση οσφυϊκής μοίρας που τον ταλαιπωρεί εδώ και μέρες, όμως με τον ηγέτη του να πατάει παρκέ, οι Ερυθρόλευκοι είναι αισιόδοξοι ενόψει των αγώνων του Ηρακλέιου. 

Ο Άλεκ Πίτερς από την άλλη, 2'03'' πριν το τέλος της νίκης επί του Άρη για την Basket League γύρισε το πόδι του και αποχώρησε κουτσαίνοντας. Την επομένη ακολούθησε την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη για το πρώτο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας με την Φενέρμπαχτσε ωστόσο εν τέλει δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, κάτι που ίσχυσε και απέναντι στην Εφές, αλλά και από αυτό με την Άλμπα