Αυτή είναι η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός

i

(Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images)

Αυτή είναι η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:59 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 04.10.2024

Γνωστή έγινε η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

Έτοιμος για να μπει στη δράση της Euroleague είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ξεκινάνε το φετινό τους ταξίδι στη διοργάνωση, κόντρα στην ομάδα που αντιμετώπισαν στο τελευταίο τους παιχνίδι πέρσι. Αυτό της τρίτης θέσης στο Final Four, όπου κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Οι Πειραιώτες έχουν μία εκτός έδρας αποστολή, καθώς φιλοξενούνται από τη Φενέρμπαχτσε στην «Ulker Sports Arena» για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (04/10, 20:30).

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έγινε γνωστή η δωδεκάδα παικτών που θα έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής, υπολογίζει κανονικά στον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος μετά από το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι και πάλι διαθέσιμος.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Ράιτ, Γουίλιαμς-Γκος, Βιλντόζα, Λαρεντζάκης, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Πετρούσεφ, ΜακΚίσικ, Φουρνιέ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός για αυτή την αναμέτρηση, είναι οι τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουσταφά Φαλ και Κίναν Έβανς, ενώ δεν υπολογίζεται ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, μιας και γέννησε η γυναίκα του.

Sportal Euroleague Show με την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα