Οι διαιτητές του Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ - Η βαθμολογία της Basket League

i

©Intime

Οι διαιτητές του Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός

Sportal newsroom 11:19 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 14.08.2024

Τους τρεις διαιτητές που θα βρεθούν στο Mediolanum Forum για την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στον Ολυμπιακό όρισε η Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν, στην φετινή Euroleague και αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο των Έτορε Μεσίνα και Νίκολα Μίροτιτς. Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, στο οποίο ο στόχος είναι η νίκη, που θα επαναφέρει τους Πειραιώτες στο δρόμο των επιτυχιών.

Μετά την ήττα από την Μπαρταελόνα, στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, που θα σημάνει τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή σεζόν, μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έρχεται από κενό, καθώς το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, είχε αναβληθεί, για την Αρμάνι Μιλάνο, λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ, μετά την επίθεση της Χαμάς.

Η Euroleague όρισε διαιτητές για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, με τους Ματέι Μπολτάουζερ, Λεάντρο Λεζάνο και Κάλρος Κορτές να είαι αυτοί που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση στο Mediolanum Forum.

Το παιχνίδι της πρωταθλήτριας Ιταλίας με τους νταμπλούχους Ελλάδας θα έχει και χαρακτήρα... γιορτής, καθώς η ιταλική ομάδα θα τιμήσει τον Τζίτζι Ντατόμε, μέσω της Gigi Datome Night, που έχει οριστεί για το παιχνίδι με τους νταμπλούχους Ελλάδας.