Δεν προπονήθηκε ο Πετρούσεφ, αλλά παίζει με Ζαλγκίρις - Επέστρεψε ο ΜακΚίσικ στη δράση

Δεν προπονήθηκε ο Πετρούσεφ, αλλά παίζει με Ζαλγκίρις - Επέστρεψε ο ΜακΚίσικ στη δράση

Παναγιώτης Ραμαντάνης 12:31 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 10.10.2024

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ταλαιπωρείται από ασθένεια και δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη (10/10), ενόψει του αγώνα με την Ζαλγκίρις την Παρασκευή, ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά. Επέστρεψε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Οι «πονοκέφαλοι» για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα συνεχίζονται, αφού ο Φιλίπ Πετρούσεφ φαίνεται να ταλαιπωρείται από αρρώστια και κάπως έτσι δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης (10/10), παρόλα αυτά δεν θα λείψει από τον αγώνα με την Ζαλγκίρις και θα παίξει κανονικά.

Ένα θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε στις προπονήσεις, αφού την Τετάρτη 9/10 ήταν απών επίσης λόγω ασθένειας.

Η προπόνηση της Πέμπτης μάλιστα, έγινε την παραμονή της αναμέτρησης των ερυθρόλευκων με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Παρασκεύη 11/10 και ώρα 21:15 τους Λιθουανούς, επιδιώκοντας να... ρεφάρει την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Φενέρ.

Οι ερυθρόλευκη ΚΑΕ μάλιστα δεν απέχει πολύ μακριά από το να γεμίσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς έχουν απομείνει 2.000 εισιτήρια για το προαναφερθέν παιχνίδι. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός πως ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα κάνει το comeback του στον Πειραιά, αυτήν την φορά βέβαια ως παίκτης της Ζαλγκίρις.

Πάνω που Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Μουσταφά Φαλ να επιστρέφει στις προπονήσεις έπειτα από την περιπέτειά του με το κάταγμα κόπωσης στο μετατάρσιο, το οποίο μάλιστα του στέρησε την συμμετοχή του στους τελικούς της Stoiximan GBL τον περασμένο Μάιο κόντρα στον Παναθηναϊκό, βλέπει τώρα έναν άλλο του «ψηλό» να του χτυπά την πόρτα η ατυχία, χωρίς όμως από ότι φαίνεται να του τον στερεί πλήρως.

Ο Τρινκιέρι έβγαλε το... καπέλο στον Βεζένκοφ: «Είναι ιδιοφυΐα, ο Κλέι Τόμπσον της Ευρώπης»
EUROLEAGUE

14:12 - 09.10.2024

Ο Τρινκιέρι έβγαλε το... καπέλο στον Βεζένκοφ: «Είναι ιδιοφυΐα, ο Κλέι Τόμπσον της Ευρώπης»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι, σε συνέντευξη τύπου της Ζαλγκίρις, μίλησε ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό, πλέκοντας το εγκώμιο τόσο του Βεζένκοφ όσο και όλου του ερυθρόλευκου συλλόγου για την προσπάθεια κατάκτησης της Euroleague.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός στερείται ακόμα τις υπηρεσίες του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε στάδια αποθεραπείας. Αυτό σημαίνει πως αν ο Πετρούσεφ δεν καταφέρει να αποδώσει τα μέγιστα λόγω της ασθένειάς του, τότε στους ψηλούς (4 και 5) οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με τους Βεζένκοφ, Πίτερς και Ράιτ, έχοντας βέβαια και ως λύση-ανάγκης τον Παπανικολάου.