Δεν ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη με τον Ολυμπιακό οι Μιλουτίνοφ και Γκος

Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Δεν ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη με τον Ολυμπιακό οι Μιλουτίνοφ και Γκος

Παναγιώτης Ραμαντάνης 16:28 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 17.10.2024

Σε τέσσερις παίκτες δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την 1η αγωνιστική της Euroleague, μετράει τέσσερις σερί νίκες. Δύο στην Ευρωλίγκα (Ζαλγκίρις Κάουνας και Αρμάνι ΜΙλάνο) και δύο στη Stoiximan GBL (Λαύριο και Άρης Midea). Οι Πειραιώτες στρέφουν το ενδιαφέρον τους πάλι στην Ευρώπη, για το δεύτερο ματς της πρώτης διαβολοβδομάδας.

Την Παρασκευή (18/10, 20:30) ο Ολυμπιακός θα παίξει το δεύτερό του ματς στην Κωνσταντινούπολη, αυτή τη φορά κόντρα στην Αναντολού Εφές. Μία ομάδα η οποία έχει 2 ήττες και μία νίκη μέχρι στιγμής, ωστόσο δυνάμωσε αρκετά το καλοκαίρι και σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι.

Για αυτή την αναμέτρηση, οι Πειραιώτες θα έχουν κάποιες απουσίες, οι οποίες βέβαια δεν είναι... άγνωστες. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μπορεί να επέστρεψε στις προπονήσεις, ωστόσο δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας στην Τουρκία και φαίνεται πως θα κάνει το φετινό του ντεμπούτο τη Δευτέρα (21/08) κόντρα στην Καρδίτσα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Από την άλλη εκτός παραμένει και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας από τον τραυματισμό που τον απασχολεί, ο οποίος δεν είναι σοβαρός. Κόντρα στην Αναντολού Εφές δεν υπολογίζονται και οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Κίναν Έβανς, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει με συνταγή... Αρμάνι Μιλάνο στην Πόλη για την 4η αγωνιστική της Euroleague.