«Τρέλα» στον Ολυμπιακό με τα διαρκείας: Μόλις 400 απομένουν ενόψει της νέας σεζόν

Οπαδοί στο ΣΕΦ

i

© Intime

«Τρέλα» στον Ολυμπιακό με τα διαρκείας: Μόλις 400 απομένουν ενόψει της νέας σεζόν

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:03 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός έχει δει τον κόσμο να στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της ομάδας αυτό το καλοκαίρι, με τις κάρτες διαρκείας να κάνουν φτερά!

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του τη νέα σεζόν, με τις κάρτες διαρκείας πραγματικά να εξαφανίζονται!

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη διαθέσει 6.600 κάρτες σε παλιούς και νέους κατόχους, κάτι που σημαίνει πως απομένουν μόλις 400 κάρτες διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Συνολικά η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει βάλει «ταβάνι» τα 7.000 διαρκείας, ενώ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τον ακριβή αριθμό των θέσεων που θα έχει το ΣΕΦ τη σεζόν 2023 - 2024.

Μέχρι πέρσι το ΣΕΦ είχε χωρητικότητα 11.657 θέσεων, νούθμερο που τη νέα σεζόν θα είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς οι εργασίες στο φαληρικό στάδιο συνεχίζονται.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2023-24, ωστόσο, έχουν μείνει προς διάθεση μόλις 400, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα εκδώσει συνολικά 7.000 (κοινώς έχουν διατεθεί ήδη 6.600).

Οι στόχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το νέο ΣΕΦ

Στο ΣΕΦ θα βρεθεί η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Φενέρ ©Intime

Βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το ΣΕΦ να μεγαλώσει. Στόχος μακροπρόσθεσμα είναι να φτάσει στις 15.000 θέσεις, κάτι που θα συμβεί σταδιακά. Για την ώρα, από τη νέα σεζόν αναμένεται να υπάρξουν επιπλέον 4000 θέσεις περιμετρικά του παρκέ. 

Ο χώρος τον VIP επίσης θα αλλάξει. Ένα υπερσύγχρονο lounge είναι ήδη στα σκαριά, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να φτιάξει και ειδικές σουίτες, όπως υπάρχουν σε δεκάδες σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης.

Παράλληλα το ΣΕΦ θα αλλάξει χρώμα. Οι εξέδρες θα είναι χρώματος κόκκινου και λευκού, ενώ και το «Ολυμπιακός» είναι κάτι που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να δουν να αναγράφεται στα καθίσματα. Παράλληλα έχουν ήδη αποκτηθεί νέα φώτα και προβολείς, ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη η εμπειρία του φιλάθλου και παράλληλα πιο εντυπωσιακή η παρουσίαση των ομάδων.

22:19 - 14.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!