Και τώρα οι δυο τους: Ο Ολυμπιακός λύγισε το αξιόμαχο Περιστέρι και ετοιμάζεται για τελικό «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό
i

© Intime

Και τώρα οι δυο τους: Ο Ολυμπιακός λύγισε το αξιόμαχο Περιστέρι και ετοιμάζεται για τελικό «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 22:23 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 29.09.2024

Το Sportal βρίσκεται στη Ρόδο και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ μετά τη δύσκολη νίκη (79-74) του Ολυμπιακού απέναντι στο Περιστέρι στον δεύτερο ημιτελικό του Stoiximan Super Cup με το βλέμμα στον μεγάλο τελικό ανάμεσα στους δύο «αιωνίους».

Φοβερό παιχνίδι έλαβε χώρα στο Κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου στον δεύτερο ημιτελικό του Stoiximan Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι με τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» να βάζουν δύσκολα στους ερυθρόλευκους και να τους κοντράρουν στα ίσα κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στον πρώτο κατά σειρά ημιτελικό ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε επικρατήσει με ευκολία (81-68) του Άρη και περίμενε τον αντίπαλό του στον τελικό της Κυριακής (29/09, 20:30) από τον νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ήταν η ομάδα που βγήκε νικήτρια από την αναμέτρηση με σκορ 79-74. Ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι σε εκείνη του Γιώργου Λιμνιάτη με το Περιστέρι να βρίσκεται σε θέση οδηγού κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου μέχρι και για 8 πόντους.