Ποντένσε, «τρέλα» για Τανούλη - Πάπας και όχι μόνο στην παρακάμερα του Ολυμπιακός - Έφες (vid)

Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

Ποντένσε, «τρέλα» για Τανούλη - Πάπας και όχι μόνο στην παρακάμερα του Ολυμπιακός - Έφες (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:01 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε το βίντεο με την παρακάμερα της αναμέτρησης με την Έφες,

Ο Ολυμπιακός, σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, διέλυσε την Έφες με 75-57, ανεβαίνοντας στο 3-2 στην Euroleague.

Το ΣΕΦ ήταν κατάμεστο, με τον κόσμο να εξαντλεί τα εισιτήρια για το ματς, όμως το γήπεδο γέμισε μετά το τζάμπολ, με μεγάλο κομμάτι του κόσμου να πηγαίνει πρώτο να δει το ποδοσφαιρικό ματς του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ και στην συνέχεια να κατηφορίζει προς το ΣΕΦ

Το ίδιο έκανε και ο Ντανιέλ Ποντένσε, με τον Πορτογάλλο να πηγαίνει στο ΣΕΦ και να παρακολουθεί από κοντά την αναμέτρηση απέναντι στην Έφες, γνωρίζοντας την αποθέωση. 

Την αποθέωση γνώρισαν επίσης οι Τζορτζ Πάπας και Γιώργος Τανούλης. Ο κόσμος, το δευτερόλεπτο που οι δύο παίκτες σηκώθηκαν από τον πάγκο, ξετρελάθηκε, αποθεώνοντάς τους. Μάλιστα χειροκροτούσαν και σε κάθε επαφή των παικτών με τη μπάλα, όμως, παρά την αποθέωση, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. 

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, θα τα δείτε στην παρακάμερα της αναμέτρησης, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να δημοσιεύει ένα υπέροχο βίντεο με όλα όσα... δεν είδατε από την αναμέτρηση. 

Η παρακάμερα του Ολυμπιακός - Έφες: 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κατάμεστο το ΣΕΦ, ανακοίνωσαν sold out οι Πειραιώτες!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:33 - 27.10.2023

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κατάμεστο το ΣΕΦ, ανακοίνωσαν sold out οι Πειραιώτες!

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (30/10, 20:15) σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι Ερυθρόλευκοι, τα εισιτήρια για το ματς εξαντλήθηκαν, με το ντέρμπι να είναι Sold Out!

Το Sportal Euroleague Show, με όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια και το τρίτο ημίχρονό της