Νοκ άουτ για 4 έως 6 εβδομάδες ο Μιλουτίνοφ!

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

InTime

Νοκ άουτ για 4 έως 6 εβδομάδες ο Μιλουτίνοφ!

Sportal newsroom 19:13 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 11.09.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες

Ο Ολυμπιακός ήθελε να είναι καλύτερα τα νέα τελικά δεν γλίτωσε τη μακρά απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, έπειτα από τον τραυματισμό του.

Ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρολεύκων» υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην προπόνηση και έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως θα χρειαστεί να παραμείνει στα... πιτς για διάστημα 4 έως 6 εβδομάδων!

Η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ αναφέρει:

«Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων».

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, καθώς θα πρέπει να επισημανθεί ότι αυτή τη στιγμή εκτός δράσης παραμένει και ο Μουστάφα Φαλ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται πλέον να δουλέψει στη συνέχεια της προετοιμασίας του μ’ έναν παίκτη στη θέση «5» τον Μόουζες Ράιτ και δεύτερη επιλογή αποτελεί ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος αγωνίζεται και στη θέση «4».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή εκτός του Φαλ και ο Μιλουτίνοφ χάνει το Super Cup στη Ρόδο, όπου θα παιχθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θα πρέπει πλέον να αναζητήσει άλλες λύσεις για να καλύψει τα κενά στη «φρόντ-λάιν» της ομάδας, η οποία μπορεί μέχρι πτιν λίγο καιρό να ήταν από τις πληρέστερες σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο, οι απουσίες των δυο βασικών ψηλών Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ τους καθιστούν ως ένα βαθμό ευάλωτους.

Βέβαια, ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι ένας ποιοτικός ψηλός που μπορεί να παίξει με μεγάλη ευχέρεια κοντά στο καλάθι, αλλά δεν αποτελούσε τη βασική επιλογή στη θέση του σέντερ.

Παρ’ ολ’ αυτά έχει ανταποκριθεί με μεγάλη επιτυχία στο ρόλο αυτό όποτε χρειάστηκε, καθώς έχει ποιότητα και ευχέρεια στο σκοράρισμα είτε κοντά, είτε μακριά από το καλάθι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!